E Erdem Çeper Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #1 Az önce Epic üzerinden FC24 aldım ama oyunu yükleye bastığım zaman EA App'e atıyor ve orada FC24 gözükmüyor.
Az önce Epic üzerinden FC24 aldım ama oyunu yükleye bastığım zaman EA App'e atıyor ve orada FC24 gözükmüyor.
B Bertaqwe Femtopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #2 Erdem Çeper dedi: Az önce Epic üzerinden FC24 aldım ama oyunu yükleye bastığım zaman EA App'e atıyor ve orada FC24 gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Kanka ben de aldım ama epik hesabımı başlamama rağmen hata veriyor ve gözükmüyor. Bertaqwe dedi: Kanka ben de aldım ama epik hesabımı başlamama rağmen hata veriyor ve gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Ben de de aynı kanka Son düzenleme: 10 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Erdem Çeper dedi: Az önce Epic üzerinden FC24 aldım ama oyunu yükleye bastığım zaman EA App'e atıyor ve orada FC24 gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Kanka ben de aldım ama epik hesabımı başlamama rağmen hata veriyor ve gözükmüyor. Bertaqwe dedi: Kanka ben de aldım ama epik hesabımı başlamama rağmen hata veriyor ve gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Ben de de aynı kanka