MrRwty23 Picopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci Dün 21:20 #1 PS4'ten FC24 oynuyorum ancak ara sahnelerin hiçbiri yok, mesela kornere top koyarken gösteriyor vs. hicbiri yok. Hakem kartı cıkarırken hakem gözüyle gösteriyormuş, hicbiri bende çıkmıyor, nasıl düzeltebilirim, bir çözümü var mı?
PS4'ten FC24 oynuyorum ancak ara sahnelerin hiçbiri yok, mesela kornere top koyarken gösteriyor vs. hicbiri yok. Hakem kartı cıkarırken hakem gözüyle gösteriyormuş, hicbiri bende çıkmıyor, nasıl düzeltebilirim, bir çözümü var mı?
siradanbirmotorcu Picopat Katılım 12 Ağustos 2025 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Kadın Dün 21:30 #2 PS4'te ara sahneler yok maalesef bu oyunda. Artı 0 Eksi
KS KS MrRwty23 Picopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci Dün 21:35 #3 siradanbirmotorcu dedi: PS4'te ara sahneler yok maalesef bu oyunda. Genişletmek için tıkla... bi arkadaşımda slim var ve bazı ara sahneleri onda görmüştüm o nasıl oldu Artı 0 Eksi
siradanbirmotorcu dedi: PS4'te ara sahneler yok maalesef bu oyunda. Genişletmek için tıkla... bi arkadaşımda slim var ve bazı ara sahneleri onda görmüştüm o nasıl oldu
siradanbirmotorcu Picopat Katılım 12 Ağustos 2025 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Kadın Dün 21:45 #4 MrRwty23 dedi: bi arkadaşımda slim var ve bazı ara sahneleri onda görmüştüm o nasıl oldu Genişletmek için tıkla... Ben PS4'te oynarken hiç görmedim, yabancı forumlarda da aynı şeyler yazılmış. Artı 0 Eksi
MrRwty23 dedi: bi arkadaşımda slim var ve bazı ara sahneleri onda görmüştüm o nasıl oldu Genişletmek için tıkla... Ben PS4'te oynarken hiç görmedim, yabancı forumlarda da aynı şeyler yazılmış.
MrRwty Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:50 #5 siradanbirmotorcu dedi: Ben PS4'te oynarken hiç görmedim, yabancı forumlarda da aynı şeyler yazılmış. Genişletmek için tıkla... Allahım illa 5 aldıracaklar Artı 0 Eksi
siradanbirmotorcu dedi: Ben PS4'te oynarken hiç görmedim, yabancı forumlarda da aynı şeyler yazılmış. Genişletmek için tıkla... Allahım illa 5 aldıracaklar