FC25 kasma sorunu nasıl çözülür?

• Konuyu başlatan bar4n
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 7.747
İşletim sistemi
Windows 10

bar4n

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX3050
Bilgisayarım RTX3050 16 GB RAM var EA FC 24'tede aynı sorun vardı ancak belgelerde fcsetup.ini düzenlediğimde düzelmişti. Ancak FC 25 böyle bir şey yok normalde donma kasma yoktu şimdi olmaya başladı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    59,5 KB · Görüntüleme: 799
Bilgisayarım RTX3050 16 GB RAM var EA FC 24'tede aynı sorun vardı ancak belgelerde fcsetup.ini düzenlediğimde düzelmişti. Ancak FC 25 böyle bir şey yok normalde donma kasma yoktu şimdi olmaya başladı.
Hocam ayarları düşürmeye çalışın bir.

Bende de böyle sorun vardı ETS 2 de driverları yeniden yükledim 10 FPS'den tekrar 70'lere çıktı bir deneyin sürücüleri tekrar yüklemeyi.

EA maalesef fifa - fc futbol oyunları serileri 'PC platformunda' stabil ve sürdürülebilir olmayı başaramadı, yıllardır böyle, karşılaştığımız benzer sorunlar. Bir ayar yapıyoruz düzeliyor, iki hafta sonra başka bir sorun, başka bir hata...
Yukarıda yazan arkadaşın dediği gibi ayarları düşürüp deneyin.
Ekran çözünürlüğü full hd olarak kalsın; yenileme hızı 60 Hz yapıp, fps'i 60 kilitle seçin. Tabii 60 fps sınır ile oynanışta ciddi fark edecektir ama en azından deneyin. Telli saçı kapatın ve ayarlar bölümü alt kısımdaki grafik kalite ayarlarını otomatik veya düşüğe çekin. Bir de tam ekran değil de 'kenarlıksız pencere' modunu seçiniz.

hocam oyunun grafik ayarlarını en düşüğe çek arka planda çalışan görevleri sonlardır mutlaka ekran kartı sürücülerini de güncelle en güncel sürüm olsun eğer yine sorun devam ederse teknoloji destek hattı var internetten buldum numarayı 11858 ben oradan destek aldım ara istersen yardımcı olurlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı