FC26 alınır mı?

Her yıl düşüyor hocam 15-16 dolara şubat gibi. Şu anda da 800 civarına gelmiyor mu zaten Epic'te? 2 ay var daha şubata ben olsam alırdım.

Şu an 1000TL 200'de cashback veriyor hocam, almayı düşünüyorum da 1000TL ona vereceğime Last of Us mı alsam diye bir düşünmedim değil.

Normal şartlarda FC 25 aldığım için 26 almayacaktım çünkü gerçekten farksızlar sürekli aynı oyunu satışa sunup duruyorlar ama FC 26’da güzel bir Türkçe spiker olayı gelmiş indirim bekleyeceğim FC 25’i ucuza almıştım baya ucuza gelirse alırım yoksa aynı oyuna para vermek bana biraz saçma geliyor online oynayanlar için durum farklı olabilir tabii ama sadece kariyer için biraz garip FC 25’in falan yoksa al bu arada bence ama varsa biraz bekle güzel bir indirimde al

Normal şartlarda FC 25 aldığım için 26 almayacaktım çünkü gerçekten farksızlar sürekli aynı oyunu satışa sunup duruyorlar ama FC 26'da güzel bir Türkçe spiker olayı gelmiş indirim bekleyeceğim FC 25'i ucuza almıştım bayağı ucuza gelirse alırım yoksa aynı oyuna para vermek bana biraz saçma geliyor Online oynayanlar için durum farklı olabilir tabii ama sadece kariyer için biraz garip FC 25'in falan yoksa al bu arada bence ama varsa biraz bekle güzel bir indirimde al.

Hocam şu ana kadar FC oyunu satın almadım.

O zaman alabilirsiniz, FC 26 daha da indirime girer mi bilmiyorum ama ben FC 25'i 15 dolara almıştım, o zaman 500'e falan denk gelmişti.

Bende o konuda kararsızım, oyun yakın zamanda 15 dolar civarına düşerse üzülürüm, ne yapacağım konusunda düşünüyorum.

Bende o konuda kararsızım, oyun yakın zamanda 15 dolar civarına düşerse üzülürüm, ne yapacağım konusunda düşünüyorum.

Hocam ne zaman olacağı belli olmaz ama çoğunlukla 15 dolara düşüyor bu oyunlar ben daha FC 26 çıkmadan almıştım.
Ama dediğim gibi ne zaman olur bilemeyiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı