Oyunu Epic Games üzerinden aldım sürücü indirdim fakat değişiklik olmadı. Kontrollere alışırım diyelim şimdi de online de kolu okumuyor.1- Logitech F710’u FC 26’da sorunsuz kullanmak için birkaç adım yeterli. Öncelikle arkasındaki X/D anahtarını X konumuna getirerek XInput modunu açmalısınız. Bu mod yeni nesil oyunlarla uyumlu çalışır. Ardından Logitech’in resmi sitesinden en güncel sürücüyü indirip yükleyin ve Windows Aygıt Yöneticisi’nden güncellemeleri kontrol edin.
2- Eğer oyunu Steam üzerinden oynuyorsanız, Steam > Ayarlar > Denetleyici menüsüne gidip Xbox Denetleyici Desteği seçeneğini aktif edin. Böylece F710, Xbox gamepad gibi algılanır. Steam dışında kullanmak için isterseniz x360ce veya DS4Windows gibi yazılımlarla gamepad’i Xbox denetleyici olarak tanıtabilir ya da tuşları yeniden eşleyebilirsiniz.
3- Son olarak oyunun kendi ayar menüsünde klavye yerine gamepad’i manuel olarak seçtiğinizden emin olun. Bu adımlar genelde F710’un FC 26’da sorunsuz çalışmasını sağlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.