FC26 kasıyor

kuduban7

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 15 Nvidia rtx 4050 Ekran kartı 16gb ram İntel core i7 13.nesil işlemci 1tb ssd
Meslek
Öğrenci
Bugün FC26 aldım, oyunu yükledim ancak maça girince oyuncular aşırı ağır gidiyor kasıyor yani. Yüksek ayarlarda RDR2 oynuyorum bilgisayarda. Acaba donmanın sebebi ne olabilir?

Bugün FC26 aldım, oyunu yükledim ancak maça girince oyuncular aşırı ağır gidiyor kasıyor yani. Yüksek ayarlarda RDR2 oynuyorum bilgisayarda. Acaba donmanın sebebi ne olabilir?
EA PC portunu her geçen sene daha kötü çıkarıyor çünkü. Oyunun en çok aldığı eleştiri optimizasyon.

EA PC portunu her geçen sene daha kötü çıkarıyor çünkü. Oyunun en çok aldığı eleştiri optimizasyon.

Nasıl çözeceğim peki bu sorunu.

Nvidia app üzerinden optimize ettim oyunu ayarlar bu şekilde
WhatsApp Image 2025-12-19 at 18.01.03.jpeg
WhatsApp Image 2025-12-19 at 18.01.00.jpeg

FC 26 grafik ayarlarının fotoğrafını atabilir misiniz?

Arkadaşımda uzun süredir aynı sorunu yaşıyor, onun bilgisayarı ile alakalı olduğunu düşündük ama bende de olunca ne yapacağımı bilemiyorum.

Son düzenleme:
NVIDIA App üzerinden optimize ettim oyunu ayarlar bu şekilde.
Eki Görüntüle 2624507Eki Görüntüle 2624511

Arkadaşımda uzun süredir aynı sorunu yaşıyor, onun bilgisayarı ile alakalı olduğunu düşündük ama bende de olunca ne yapacağımı bilemiyorum.

Hocam öncelikle benim ayarları söyleyeyim yenileme hızını sizin monitörünüzün Hz değerine çekin, ara sahne performansında tam kare hızına alın eğer RDR sizin bilgisayar yuksek grafiklerle kaldırıyor ise FC 26 dada grafikleri fulleyin oyunun grafikleri bende düşünce oyun kasmaya başlıyor.

Hocam öncelikle benim ayarları söyleyeyim yenileme hızını sizin monitörünüzün Hz değerine çekin, ara sahne performansında tam kare hızına alın eğer RDR sizin bilgisayar yuksek grafiklerle kaldırıyor ise FC 26 dada grafikleri fulleyin oyunun grafikleri bende düşünce oyun kasmaya başlıyor.

Hocam bir deneyeyim tekrar bilgilendiririm sizi.

Denedim ancak değişiklik olmadı hocam,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
video olarak yükledim YouTube'a, ağır çekim gibi değişik bir şey.

Son düzenleme:
Hocam bir deneyeyim tekrar bilgilendiririm sizi.

Denedim ancak değişiklik olmadı hocam,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
video olarak yükledim YouTube'a, ağır çekim gibi değişik bir şey.

Hocam vallahi normalde olması lazımdı ama aklımda tek bir şey kaldı onu da yaptırayım olmazsa bilmiyorum artık laptop mu kullanıyorsunuz masaüstü mü?

Hocam vallahi normalde olması lazımdı ama aklımda tek bir şey kaldı onu da yaptırayım olmazsa bilmiyorum artık laptop mu kullanıyorsunuz masaüstü mü?

Laptop hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı