FDM neden kapalı kaynak?

Hala cevap yok. Sanırım yarına kaldı bu iş
O kadar aktif bir forumdan bunu beklemezdim(!) Anlaşılan bunu biz araştıracağız ama bizim de bildiklerimiz sınırlı. Tüm bildiklerimi anlattım ve burada dile getirim ama sayenizde iyi merak ettim. Öğrenemeden gidersem gözüm açık kalacak yani o derece.

Yarın da cevap gelmezse mail atacağım muhtemelen.
Bir de şunu farkettim: aktiflik en çok sabah 6 sularında oluyor. Yani uyuyor olabilirler.

Bildirimin gelmesi için yazayım o halde bunu. Yarın bilgilerinizi bekliyor olacağım.

Nasıl yani? Ne oldu yine?
Stack Exchange'dekiler haklı sanırım. Siteden şöyle cevap aldım:

Söylediğine göre 6.3 sürümü yokmuş. Sourceforge'da olan kaynak kodu ise 3.9.7 1641 yapısına aitmiş.
Şu son gördüğümüz r61 eklemesi, yani 2020-06-19 eklemesi de bazı eksik dosyaların eklenmesiyle bitmiş.

SourceForge linki de bunu onaylıyor.

En son eklenmiş sürüm 3.9.7 olarak geçiyor.

Şimdi ise sitede yazan bilgi ve 6.9(artık en son sürümü neyse) onun hakkında sorular sordum. Onun cevabı da gelirse yeni makale açıp tüm bilgileri toparlayacağım.
Nasıl yani? Ne oldu yine?
Yani anladığın Sherlock Holmes'a döndüm.

Eline sağlık. Şimdi o zaman ben de FDM'nin yazısını güncelleyip açık kaynak yazısını kaldırayım mı? Sanırsam yol ora görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…