FDM neden kapalı kaynak?

Hala cevap yok. Sanırım yarına kaldı bu iş :D
O kadar aktif bir forumdan bunu beklemezdim(!) Anlaşılan bunu biz araştıracağız ama bizim de bildiklerimiz sınırlı. Tüm bildiklerimi anlattım ve burada dile getirim ama sayenizde iyi merak ettim. Öğrenemeden gidersem gözüm açık kalacak yani o derece. :)

O kadar aktif bir forumdan bunu beklemezdim(!) Anlaşılan bunu biz araştıracağız ama bizim de bildiklerimiz sınırlı. Tüm bildiklerimi anlattım ve burada dile getirim ama sayenizde iyi merak ettim. Öğrenemeden gidersem gözüm açık kalacak yani o derece. :)
Yarın da cevap gelmezse mail atacağım muhtemelen.
Bir de şunu farkettim: aktiflik en çok sabah 6 sularında oluyor. Yani uyuyor olabilirler.

Nasıl yani? Ne oldu yine? :D
Stack Exchange'dekiler haklı sanırım. Siteden şöyle cevap aldım:
1613485603180.png

Söylediğine göre 6.3 sürümü yokmuş. Sourceforge'da olan kaynak kodu ise 3.9.7 1641 yapısına aitmiş.
Şu son gördüğümüz r61 eklemesi, yani 2020-06-19 eklemesi de bazı eksik dosyaların eklenmesiyle bitmiş.

SourceForge linki de bunu onaylıyor.

1613485734868.png

En son eklenmiş sürüm 3.9.7 olarak geçiyor.

1613485784012.png

Şimdi ise sitede yazan bilgi ve 6.9(artık en son sürümü neyse) onun hakkında sorular sordum. Onun cevabı da gelirse yeni makale açıp tüm bilgileri toparlayacağım.
Nasıl yani? Ne oldu yine? :D
Yani anladığın Sherlock Holmes'a döndüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı