ayı kapanı
Hectopat
Başlıkta yazan site güvenilir mi? Şikayetvar'da vs. sorunları çözmüşler ama bilemedim. Sweatshirtleri çok hoşuma gitti.
Başlıkta yazan site güvenilir mi? Şikayetvar'da vs. sorunları çözmüşler ama bilemedim. Sweatshirtleri çok hoşuma gitti.
Hocam kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum, domain alınma tarihi eskidikçe mi güvenilir olma derecesi artıyor?2019-09-04 tarihinde domain alınmış güvenilir hocam.
Yok hocam öyle bir şey. Ayrıca ben biraz bakındım site düzgün görünüyor ama ETBİS kodunu göremedim. Bir de birebir aynı adreste localsides diye bir mağaza daha var.Hocam kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum, domain alınma tarihi eskidikçe mi güvenilir olma derecesi artıyor?
Hocam güvenilir gibi. Instagram sayfalarına baktım calisthenics sporcusu OzanWorkout takip ediyor. Güvenilir olmasa ünlü birinin takip edeceğini sanmıyorum. Sizde sağ olun.Yok hocam öyle bir şey. Ayrıca ben biraz bakındım site düzgün görünüyor ama ETBİS kodunu göremedim. Bir de birebir aynı adreste localsides diye bir mağaza daha var.
Hocam kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum, domain alınma tarihi eskidikçe mi güvenilir olma derecesi artıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.