Çözüldü GTA V ve RDR 2 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Toronto
Steam'de GTA 5 ve RDR 2 var, aslında ilk başta GTA 5 oynayacaktım ve açılmadı. Sonra RDR2 denedim fakat o da olmadı. Kısaca Rockstar Games'e bağlı her 2 oyun da açılmıyor, yalnızca running yazıyor Steam de. Rockstar Games Launcher üzerinden de denedim Steam üzerinden de oyna dedim olmadı. Verify integrity of Games files, Rockstar Games uygulamasını silip tekrar yükledim yine olmuyor.

Sistem RTX 5070, 32 GB ram ve i9 14900KF.

Son düzenleme:
Çözüm
Oyunları silip yükle mi desem bilemedim, sadece birisi yapsa sil yükle yapardın, ama bir şeyin kurulumunda kopukluk var gibi. Oyun çalışıyor yazarken Görev Yöneticisi'ni kontrol eder misin? Orada RDR2 görünüyor mu acaba?
Hayır hocam görev yöneticisinde gözükmüyor her 2 oyun.

Arkadaşlar documents klasörüne girip rockstar games klasörünü silip oyunu açmayı denedim ve oldu. Yine de herkese teşekkür ederim.
Hocam BIOS güncel mi güncel değilse güncelleyin bir de format atabilirsiniz benchmark test sonuçları nasıl ve sıcaklık değerleri nasıl bunları bilmeden bir şey demek çok zor donanım bileşeniniz de sıkıntıda olabilir RAM'lerde.

Donanım bileşeniyle veya BIOS ile alakalı olduğunu düşünmüyorum hocam çünkü olabiliyor Rockstar kısmında böyle şeyler. Ben şu an denedim açılıyor oyun. Yazılımsal bir sıkıntı var, donanımsal olsaydı hata vermesi gerekirdi bence.

Hocam BIOS güncel mi güncel değilse güncelleyin bir de format atabilirsiniz benchmark test sonuçları nasıl ve sıcaklık değerleri nasıl bunları bilmeden bir şey demek çok zor donanım bileşeniniz de sıkıntıda olabilir RAM'lerde
Hocam diğer tüm oyunlar sorunsuz çalışıyor.

DirectX 11/12

dxwebsetup.exe ile Microsoft'un resmi sitesinden yükle.

Visual C++ redistributable (2015-2019):

Hem X86 hem X64 paketlerini kur.

.NET Framework: Güncel sürüm kur.

Ayrıca GPU sürücüsünü güncel tut.
Bir ihtimal etki etme olayını göz önüne alarak varsa virüs programı ve Defender'i devre dışı bırak. Rockstar Games Cache dosyalarını sil.
Hocam Visual C++ zaten kuruluymuş, antivirus devre dıșı bıraktım fakat hâlen durum aynı.

image.jpg

Son düzenleme:
Hocam diğer tüm oyunlar sorunsuz çalışıyor.

Hocam Visual C++ zaten kuruluymuş, antivirus devre dıșı bıraktım fakat hâlen durum aynı.

Eki Görüntüle 2608239

Oyunları silip yükle mi desem bilemedim, sadece birisi yapsa sil yükle yapardın, ama bir şeyin kurulumunda kopukluk var gibi. Oyun çalışıyor yazarken Görev Yöneticisi'ni kontrol eder misin? Orada RDR2 görünüyor mu acaba?

Hayır hocam görev yöneticisinde gözükmüyor her 2 oyun.

Arkadaşlar documents klasörüne girip rockstar games klasörünü silip oyunu açmayı denedim ve oldu. Yine de herkese teşekkür ederim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı