Çözüldü Fedora 41'de SpoofDPI açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Merihos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bugün ilk defa Linux kullanmaya başladım, kolay olduğunu duyduğum için Fedora kurdum. Kurulum için birkaç uygulama indirdikten sonra Discord'a girebilmek için spoofdpı turkey uygulamasını indirdim ama uygulamayı açamıyorum (uygulama görev yöneticisinde çalışıyor gözüküyor ama ekranda bir şey yok) Linux'ta yeniyim ve çok şey bilmiyorum.

Fedora 41'i Windows 10'la birlikte kullanıyorum.

1739388918625.png

Çözüm
SpoofDPI arayüzlü bir araç değil. Arkaplanda veya terminal üzerinden çalışır. Çift tıklaman ya da terminalde ./*dosyaadi yazman yeterli.

Ki zaten görev yöneticisinde çalışıyor gözüktüğünü söylemişsin. Şu an çalışıyor ve pencere gelmemeli çünkü SpoofDPI arayüzlü bir program değil.
SpoofDPI arayüzlü bir araç değil. Arkaplanda veya terminal üzerinden çalışır. Çift tıklaman ya da terminalde ./*dosyaadi yazman yeterli.

Ki zaten görev yöneticisinde çalışıyor gözüktüğünü söylemişsin. Şu an çalışıyor ve pencere gelmemeli çünkü SpoofDPI arayüzlü bir program değil.

Çözüm

Çok teşekkürler, tıkladığım zaman terminali açacağını düşünmüştüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı