Fedora Linux açılmıyor

Hocam bu hatayı verdi ISO mu bozuk yani.

Dosya Ekleri

• 1BD7EAAB-80C6-4FE0-8ED1-42E1D8B6E5B8.jpeg
    258,1 KB · Görüntüleme: 35
  • 0EEEDC03-ED9E-4DFD-A4ED-FEDFBFA181EC.jpeg
    277,8 KB · Görüntüleme: 47
  • 4D9624E4-0EB6-43D1-956F-F89BFA4CFC97.jpeg
    282,8 KB · Görüntüleme: 39
Siz şu an ne yapıyorsunuz ki hocam? İşletim sistemi yok mu yani? Terminal'i açıp komutu girmeniz gerek. Ventoy'u silin önce.

Siz şu an ne yapıyorsunuz ki hocam? İşletim sistemi yok mu yani? Terminal'i açıp komutu girmeniz gerek. Ventoy'u silin önce.
Hocam ventoyu kurdum DİSK’e ve boot menüsünde gözüktü bende canlı olarak çalıştırmayı denedim bu hatayı verdi olay bu

Ventoy'u sadece USB'ye mi yazdırdınız? Çünkü sadece bununla bitmiyor. İmajı da atmanız gerekiyor.

2. Bir bilgisayarınız var mı? Ya da Windows işletim sistemi var mı bilgisayarınız da? Hiçbir işletim sistemi yok mu?

2. Bir bilgisayarınız var mı? Ya da Windows işletim sistemi var mı bilgisayarınız da? Hiçbir işletim sistemi yok mu?
Benim laptopum ve masaüstüm var laptopum linux mint ana sistem nobaraydı ve ana sistemdeki işletim sistemi bozuldu

Öncelikle USB'den Ventoy'u kaldırın. Sonra ise verdiğim komut ile Fedora imajını yazdırın. Tekrar deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…