Çözüldü Fedora Linux GNOME uygulama simgesi nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

elveriş

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
LENOVO İDEAPAD FLEX 5 14ALC05 - AMD Ryzen 3 5300U, 8 GB RAM
Wine ile kurmaya çalıştığım fakat hata aldığım uygulamanın tüm dosyalarını vs sildim. Ama uygulamaların olduğu bölümde 5-6 adet onun emaresi simge halen mevcut onları nasıl silebilirim?

Çözüm
Wine ile kurmaya çalıştığım fakat hata aldığım uygulamanın tüm dosyalarını vs sildim. Ama uygulamaların olduğu bölümde 5-6 adet onun emaresi simge halen mevcut onları nasıl silebilirim?
Menulibre kullanabilirsin.
Bu sorunu bende GNOME'da yaşamıştım. Kaldırdığınız uygulamanın /.local/share/applications veya /usr/share/applications konumlarında bir .desktop girdisi var ise onu silin.

Bu sorunu bende GNOME'da yaşamıştım. Kaldırdığınız uygulamanın /.local/share/applications veya /usr/share/applications konumlarında bir. Desktop girdisi var ise onu silin.

Dosyalarıyla birlikte .desktop dosyasınıda silmiştim ama halen daha simgeler duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…