Coffee Lake Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #1 Fedora Linux 42 KDE Plasma kullanıyorum, her şey güzel ancak birkaç problem var. 1. Steam üzerinden masaüstüne kısayol oluştura basıyorum ancak kısayol asla oluşmuyor. (Steam'i Flatpak üzerinden indirdim, sitesinde sadece. Deb var) Deneyimli kullanıcılardan yardımlarını esirgememelerini rica ediyorum. Sistemim Ryzen 5 5600 RX 6700 16 GB RAM.
Fedora Linux 42 KDE Plasma kullanıyorum, her şey güzel ancak birkaç problem var. 1. Steam üzerinden masaüstüne kısayol oluştura basıyorum ancak kısayol asla oluşmuyor. (Steam'i Flatpak üzerinden indirdim, sitesinde sadece. Deb var) Deneyimli kullanıcılardan yardımlarını esirgememelerini rica ediyorum. Sistemim Ryzen 5 5600 RX 6700 16 GB RAM.
Çözüm Bayram Tempest 7 Mayıs 2025 Steam'i Flatpak yerine yerel olarak kur. sudo dnf install steam ama uğraşmamak için Steam oyunlarını yedeklemen iyi olur.
Steam'i Flatpak yerine yerel olarak kur. sudo dnf install steam ama uğraşmamak için Steam oyunlarını yedeklemen iyi olur.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.836 Makaleler 38 Çözümler 266 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #2 Steam'i Flatpak yerine yerel olarak kur. sudo dnf install steam ama uğraşmamak için Steam oyunlarını yedeklemen iyi olur. Artı 0 Eksi Çözüm
Steam'i Flatpak yerine yerel olarak kur. sudo dnf install steam ama uğraşmamak için Steam oyunlarını yedeklemen iyi olur.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2025 #3 GNOME masaüstü ortamında varsayılan olarak masaüstü ikonu gözükmüyor. Bahsettiğiniz buysa Desktop Icons isimli GNOME sürümünüzle uyumlu bir eklenti kurmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
GNOME masaüstü ortamında varsayılan olarak masaüstü ikonu gözükmüyor. Bahsettiğiniz buysa Desktop Icons isimli GNOME sürümünüzle uyumlu bir eklenti kurmanız gerekiyor.
KS KS Coffee Lake Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #4 Bayram Tempest dedi: Steam'i Flatpak yerine yerel olarak kur. sudo dnf install steam ama uğraşmamak için Steam oyunlarını yedeklemen iyi olur. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler. The Shorekeeper dedi: GNOME masaüstü ortamında varsayılan olarak masaüstü ikonu gözükmüyor. Bahsettiğiniz buysa Desktop Icons isimli GNOME sürümünüzle uyumlu bir eklenti kurmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... KDE kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Bayram Tempest dedi: Steam'i Flatpak yerine yerel olarak kur. sudo dnf install steam ama uğraşmamak için Steam oyunlarını yedeklemen iyi olur. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler. The Shorekeeper dedi: GNOME masaüstü ortamında varsayılan olarak masaüstü ikonu gözükmüyor. Bahsettiğiniz buysa Desktop Icons isimli GNOME sürümünüzle uyumlu bir eklenti kurmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... KDE kullanıyorum.