Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Temmuz 2021 #31 runit dedi: Sürprizbozan Bende o konuya yazamiyorum. Ikimizin durumu da ayni olunca hosuma gitti, o yuzden muhtesem attim. Dediginiz sey kirici degildi zaten. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı Yüreğime su serptiniz hocam Bir de neden banladıklarını söyleseler. Ben ona da razıyım.
runit dedi: Sürprizbozan Bende o konuya yazamiyorum. Ikimizin durumu da ayni olunca hosuma gitti, o yuzden muhtesem attim. Dediginiz sey kirici degildi zaten. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı Yüreğime su serptiniz hocam Bir de neden banladıklarını söyleseler. Ben ona da razıyım.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 7 Temmuz 2021 #32 Huso112 dedi: Sürprizbozan: Konu Dışı Yüreğime su serptiniz hocam Bir de neden banladıklarını söyleseler. Ben ona da razıyım. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Konunun amacindan saptik. O yuzden yapmislardir.
Huso112 dedi: Sürprizbozan: Konu Dışı Yüreğime su serptiniz hocam Bir de neden banladıklarını söyleseler. Ben ona da razıyım. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Konunun amacindan saptik. O yuzden yapmislardir.