Fedora vs Endeavour OS

Olay dağıtım savaşlarına dönmüş

Sanırım çoğunluğa uyup Fedora ile devam etmek en iyisi gibi duruyor.

Peki sizce oyun için en iyi dağıtım nedir?

Hocam bütün popüler dağıtımları denemediğim için net bir şey diyemeyeceğim. Manjaro'da oyun oynamıştım sadece.

@ademsahinnn, ZorinOS dağıtımına da göz atmanızı öneririm.

@Regicide, Windows'tan her türlü daha iyi performans alırsınız Linux tarafında. Native destekli.

Deepin denemek nasip olmadı ama Cinnamon çok tatlı bir arayüz.
Ben olsam KDE kullanırdım, ekosistemini daha çok seviyorum ve Fedora ile de çok güzel uyuşuyorlar.

Olay dağıtım savaşlarına dönmüş

Sanırım çoğunluğa uyup Fedora ile devam etmek en iyisi gibi duruyor.
Fedora'da uygulama ve sürücü bulmak zor ve Ubuntu kadar desteği yok. Ubuntu ve türevleri candır.
Tabi kötülemek gibi olmasın Fedora benim sistemimde kasıyor. Sizleri bilmem.

CS:GO performansı nasıl?
Biraz daha iyi fakat Source 2 ile neler değişecek bilemiyoruz.

Fedora'da uygulama bulmak zor ve Ubuntu kadar desteği yok. Ubuntu ve türevleri candır.
Nispeten, Flatpak ve Snapi döşeyince hiç bir eksik kalmıyordu bende

Normalde Ubuntu ile eşdeğer ağırlıkta bir işletim sistemi, sahipli bir sürücü sebepli sorun yaşadınız bence.

Fedora'da uygulama ve sürücü bulmak zor ve Ubuntu kadar desteği yok. Ubuntu ve türevleri candır.
Fedora daha önce kullandığım dönemde bende kasma vs yapmamıştı o yüzden kasma ile ilgili problem yaşayacağımı düşünmüyorum. Ubuntu gibi debian tabanlı dağıtımlar güncellik tarafında ihtiyaçlarımı karşılamıyor açıkçası bu nedenle alternatifler arasında yer almıyorlar.
Biraz daha iyi fakat Source 2 ile neler değişecek bilemiyoruz.

Nispeten, Flatpak ve Snapi döşeyince hiç bir eksik kalmıyordu bende
Snap kullanmıyorum hatta nefret ediyorum Flatpak daha çok hoşuma gidiyor zaten kafamın karıştığı nokta da Fedora'nın Flatpak'ı EndeavourOS'un AUR'uydu

Güncellik kullanacaksan kullan ama stabilik ve kararlığı unut. Güncel demek kararlı demek değidlir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…