ademsahinnn
Hectopat
İkisinin aslında tezat olduğunu biliyorum ama işte var öyle bir hayalimizGüncellik kullanacaksan kullan ama stabilik ve kararlığı unut. Güncel demek kararlı demek değidlir.
İkisinin aslında tezat olduğunu biliyorum ama işte var öyle bir hayalimizGüncellik kullanacaksan kullan ama stabilik ve kararlığı unut. Güncel demek kararlı demek değidlir.
Unuttuysanız cevap bekliyorum bu arada, @Sanj1 . Sisteminiz iyi değildir inşallahSisteminiz ne peki? Ayrıca GNOME'yi base olarak kurarsanız, o milyon tane app'i olmadan daha da iyi oluyor. Ayrıca iki kişinin sisteminde böyle şöyle olması da bir şeyi değiştirmiyor.
Unuttuysanız cevap bekliyorum bu arada, @Sanj1 . Sisteminiz iyi değildir inşallah![]()
Eğer böyleyse farklı bir şey, sürücü vs. İle alaklı olabilir. Çünkü, Kde de kasmayip Gnome'de kasacak bir şey yok.Sistemim bütün dağıtımları rahatlıkla kaldıracak seviyede. Gnome'un ağırlığına anlam veremiyorum![]()
Eğer böyleyse farklı bir şey, sürücü vs. İle alaklı olabilir. Çünkü, Kde de kasmayip Gnome'de kasacak bir şey yok.
Distrobox kullanın her dağıtıma tabana Aur kurup kullanın ve direk eleyinFedora'yı seviyorum aslında ama güncellik takıntım Endeavour OS tarafında acaba dedirtiyor.
Şu AUR olmasa bu seçeneği direkt elerdim ama işte ah o AUR yok mu o![]()
Eklentiler yüzünden fazla ağır olabilir, onun dışında animasyonları gnome-tweaks'den ayarlayabiliyorsunuz.Hocam animasyonlar o kadar ağırdı ki anlatamam. Belki ben yanlış bir şey yapmışımdır. KDE gayet akıcıydı, Gnome deneyince işler karıştı.
%100 olarak çalışan bir yöntem değil. Sistem kırılmalarına yol acabiliyor.Distrobox kullanın her dağıtıma tabana Aur kurup kullanın ve direk eleyin![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.