L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 22 Mayıs 2023 #1 16 GB RAM'im var fakat CS:GO sadece 4 GB kullaniyor. Bunu nasıl degistirebilirim? Fedora kullanıyorum.
16 GB RAM'im var fakat CS:GO sadece 4 GB kullaniyor. Bunu nasıl degistirebilirim? Fedora kullanıyorum.
BugraFurkanX Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 57 22 Mayıs 2023 #2 LastEmperor dedi: 16 GB RAM'im var fakat CS:GO sadece 4 GB kullaniyor. Bunu nasıl degistirebilirim? Fedora kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne kadar kullanması gerekiyor? Artı 0 Eksi
LastEmperor dedi: 16 GB RAM'im var fakat CS:GO sadece 4 GB kullaniyor. Bunu nasıl degistirebilirim? Fedora kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne kadar kullanması gerekiyor?
KS KS L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 22 Mayıs 2023 #3 BugraFurkanX dedi: Ne kadar kullanması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Yani 12 falan kullanmasi gerekmez mi? 4 cok az gibi geldi. Artı 0 Eksi
BugraFurkanX dedi: Ne kadar kullanması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Yani 12 falan kullanmasi gerekmez mi? 4 cok az gibi geldi.
BugraFurkanX Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 57 22 Mayıs 2023 #4 LastEmperor dedi: Yani 12 falan kullanmasi gerekmez mi? 4 cok az gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum oyun içi performansta sorun var mı? Artı 0 Eksi
LastEmperor dedi: Yani 12 falan kullanmasi gerekmez mi? 4 cok az gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum oyun içi performansta sorun var mı?
KS KS L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 22 Mayıs 2023 #5 BugraFurkanX dedi: Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum oyun içi performansta sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Evet FPS Windows'a gore dusuk. Mesela Win'de 180 FPS aliyorsam Fedora'da 100-120 arasinda stabil olmayan bir FPS'im var. Bu arada cozunurluk degistirmek sadece 5-10 FPS oynatti sasirdim. Artı 0 Eksi
BugraFurkanX dedi: Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum oyun içi performansta sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Evet FPS Windows'a gore dusuk. Mesela Win'de 180 FPS aliyorsam Fedora'da 100-120 arasinda stabil olmayan bir FPS'im var. Bu arada cozunurluk degistirmek sadece 5-10 FPS oynatti sasirdim.