Femboylar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cinsel tercih kişinin kendisini ilgilendiren bir durum olduğu için beni ilgilendiren bir şey değildir dolayısıyla da saygı duymama gibi bir şey çok da söz konusu değil, LGBT'ye saygı duyarım fakat sempatim pek yoktur. Fakat LGBT'nin HER dizi-filme, oyuna, içeriğe katılmasına karşıyım, ve yürüyüşlere de karşıyım. Onun dışında bir sorunum yok. Femboylara gelirsek, femboylara saygım da var sempatim de var. Ve heteroseksüel femboyların LGBT'ye girdiğini düşünmüyorum.

Ucube oldukları kesin.

Ucube değil, daha çok şehvet final bossları. Femboylar şehvetten anlamaz diye düşünme, maske takıp ‘tatlıyım' numarası yaparken aslında sapıklıkta dünya şampiyonu oldular. "femboy" dediğin, internetteki Amerikan özentisi gençlerin tatlı ve cinsel açıdan çekici bulduğu için el üstünde tutmada göz boyamaktan başka bir şey değil; aslında o masum maskenin altında zavallı bir sapıklık var, tutunacak dal bile olamıyorlar. Onlar sadece boş yapıyor, gerçek anlamda ne istediklerini bile bilmiyorlar.

Japonların anime yoluyla sahiplendiği bir öge olmasına rağmen femboylar üzerinde en az hak iddiasına sahip olan millet de kendileridir. Femboyluk kültürü aslen Antik Roma ve Osmanlı tarihlerine dayanır; Romalılar kendilerine genç oğlan sevgililer bulma yoluyla, Osmanlılar ise "muhallebi çocuğu" adını verdikleri erkek fahişe grubu ile bu kültürün gelişmesine katkı sağlamışlardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı