Feminizm neden olmamalı?

Eşitlik adı altında kadın üstünlüğünü savunuluyor. Maskülenizmin tam tersi yani. Tabii gerçek anlamda eşitliği savunup kendini feminist olarak tanımlayan da olabilir ama “çoğunlukta” kadın üstünlüğü savunuluyor. Çoğunluğu gerçek eşitliği savunanlar olmadığı sürece feminizmi desteklemeyeceğim. Eşitliği savunuyorum.
 
Sizce feminizm neden olmalı veya olmamalı? Detaylı anlatırsanız ve sonuçlarını açıklarsanız sevinirim.

Feminizim normalde iyi bir şey eşitliği sabunuyor ama Türkiye'deki bazı salaklar bunu kadın>erkek diyor feminizm adı altında böyle şeyler yapılmayacaksa ben tamamım.
 
Feminizmin çıkış noktası ve ilkeleri gayet olması gerektiği gibi ve gerekli iken günümüzde feminizmden daha çok feminaziliğe evrilmiş ve "erkekler ölsün" noktası geldiği için işin rengi değişmiştir. Tabi grubun çoğunluğunu feminaziler ele geçirince topluluğun saygınlığı da tükendi. Günümüz feminazileri kendilerine çekidüzen vermediği sürece, SJWler ve veganlarla birlikte halkın antipatisini kazanıp topluluklarına zarar vermekten başka bir işe yaramayacaklar.
 
Süslü kelimelere veya isimlere gerek yok. Kadın erkek eşittir, eşit olmalıdır. Feminizmin temeli zaten eşit olma isteği ile başlar. Kadının üstünlüğü veya pozitif cinsiyetçi ayrımcılık adı altında yapılan şey feminizm değildir.
 
1634634172356.png


Hatunculuk. 😁 Harekete geçilmediği sürece oluşumlar sadece Twitter'da top trend olur. Hiçbir halta yaramayan, eğlenmek isteyen birkaç insan görüyorum sadece, neyin ne olduğundan haberleri yok. Eğer eşitlik gerçekten sağlanırsa asıl eşitsizliğin ortaya çıkacağından haberleri olmadığı gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı