Fen bilimleri dersi nasıl düzeltilir?

• Konuyu başlatan 373250
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 2.085

373250

Hectopat
Fen bilimlerini niyeyse çok kötü yapıyorum. Şu an 1. ve 2. üniteden deneme olduk ve 19D 1Y geldi fakat basınç ve madde ünitesi işin içine girince 8 nete kadar düşüyorum. Matematik netim 14 D 3Y (şu anlık iyi) ama fen bilimleri yüzünden rezalet puanlar alıyorum.
Tavsiyeleriniz nelerdir?
Ayrıca kaynak önerisi yaparsanız çok sevinirim.

Fen bilimlerini niyeyse çok kötü yapıyorum. Şu an 1. ve 2. üniteden deneme olduk ve 19D 1Y geldi fakat basınç ve madde ünitesi işin içine girince 8 nete kadar düşüyorum. Matematik netim 14 D 3Y (şu anlık iyi) ama fen bilimleri yüzünden rezalet puanlar alıyorum.
Tavsiyeleriniz nelerdir?
kardes fen bilimleri dersi ezber ders degil miydi zaten. iki ezber yap gec

Tavsiyeleriniz nelerdir?

Başlangıç olarak atölyem yayınları ben biraz zorlamak istiyorum dersen fenomen öneririm.

Tavsiyeleriniz nelerdir?

Ezber yap ve paragraf soruları çöz fen soruları ya ezber olur ya da paragraf sorusu olur. Eğer konuları anlamakta sorunun varsa konu anlatımları sana yardımcı olabilir.

Sağolun hocam. Bugün calişacaktım ama okuma vardı yine ev doldu doğru dürüst çalışamadım.
Başınız sağ olsun, ben de Fen Bilimlerinde zorlanıyorum. Fen Kısmındaki sorular hem bilgi, hem de okuma anlama becerisi gerektiriyor.
Şıklar birbirine çok benziyor, benim de Matematik'de daha fazla netim var Fen'den.
@373250, hocam size iyi bir haberim var. LGS Konu dağılımında zorlandığınız üniteden çok soru çıkmayacak gibi gözüküyor.
1679422277274.png

Hepimize kolay gelsin, başarılar...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı