Fen lisesi istiyorum

Anladığım kadarıyla bunları yapicam

Dosya Ekleri

• IMG_20210425_221455.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 58
Türkçede dil bilgisi sorulmuyor, asıl belirleyici matematik. Diğer derslerim tam yapmaya çalışın, matematik netlerinizi yükseltmeye bakın. (Diğer dersleride çalışın, sadece matematik çalışırsanız matematik iyi olur ama diğerleri kötü olur)

Anladığım kadarıyla bunları yapicam
Hocam görsel gözükmüyor. Yani yazılar gözükmüyor.
Dil bilgisi sorulmuyor mu? Hocam bildiğiniz soruluyor rahat 3-4 soru. Ha tabii zor mu? Değil, esas önemli olan paragrafta anlam ve görsel okuma soruları.

Hocam hangi fen lisesi amaçlıyorsunuz? Bende bu sene gireceğim çapa fen istiyorum inşallah girerim.

Her şey çok iyi olursa ifl olmazsa başka liseler izmirdeyim.arkadaş ortamım olmasını çok istiyorum ama böyle küfür eden saçma tipler değil benimle boş geyik yapmayacak arkadaş arıyorum inek olsun ama fazlasıda zarar.
Çalışarak başarabilirsin.
Bunu bende biliyorum fakat duzenimi nasıl oturtmaliyim onu sormustum
144p. Bir de bu işler istemekle olmuyor bunu demek isterim.
Nasıl oluyor ?(yanlış anlama sana kızmıyorum elestiriye açığım)

Hocam şimdi özel ders alıyor musunuz? 7. sınıftan başlanmalı bence özel derslere. Matematik ve özellikle fende DNA konusunu iyi oturtun 8’de üstüne bilgi eklenip çok çeşitli sorular soruluyor. Matematiği de aynı şekilde çok iyi öğrenin. Size önerim 7’de vaktiniz varken bol kitap okumanız, en azından günde 20 sayfa.
Bir de hocam IFL’nin taban puanı gerçekten çok yüksek, yani biraz da şansa bağlı. O gün dikkatiniz tam toplamanız, gece de iyi uyumanız lazım .

Ben geçen sene Arduino (kodlama) yapıyordum, adamın biri bana dersine çalış dediydi. Zorbalik yapınca "hawli" olmuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…