Fen lisesi istiyorum

Ben 7. sınıfta çok çalıştım denemeler de 480 yapıyorum hedefim Türkiye 1. liği ve 7. sınıf bana çok lazım oldu.

Bizim öğretmenlerimiz böyle dedi yabancı dil her sınıfta diğer sınıfa ilişkili demişti din dersi de öyle biraz ama birkaç konu dışın da matematik fen gibi dersler de çok bağlantısı olmayacak dendi.

7. sinifim Fen Lisesi istiyorum. Fosforcu değilim ama fosforlu kalemi cidden çok seviyorum yeni nesil matematikte zorlanıyorum ve evde internet bağlı değil neredeyse hiçbir canlı derse giremedim 6. sinifta çok güzel geçti 5. sinifta okulda 1.ciydim ve şu anda neredeyse okul hayatım kaydı. İFL istiyorum ya da Bornova Fen ya da Ödemiş Fen hedefim 460-490-470 istiyorum tüm sınavlardan 90+ aldım şimdiye kadar ve 8'e gectigimde yaz tatilinde ne yapmalıyım yazarsanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim herkesi bekliyoruz 🙂
Çalış.

Her gün sıcağı sıcağına derste işlediğin konuyu tekrar et, testlerini çöz hafta sonu ise en az 1 deneme çöz. Ayrıca kendine vakit ayırmayı unutma hobilerinle de ilgilen.

Ö

7. sinifim fen lisesi istiyorum. Fosforcu değilim ama fosforlu kalemi cidden çok seviyorum yeni nesil matematikte zorlanıyorum ve evde internet bağlı değil neredeyse hiçbir canlı derse giremedim 6. sinifta çok güzel geçti 5. sinifta okulda 1.ciydim ve şu anda neredeyse okul hayatım kaydı. İfl istiyorum ya da bornova fen ya da ödemiş fen hedefim 460-490-470 istiyorum tüm sınavlardan 90+ aldım şimdiye kadar ve 8'e gectigimde yaz tatilinde ne yapmalıyım yazarsanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim herkesi bekliyoruz 🙂

Önelikle iyi bir paragraf kitabı al günde en az 50 soru çöz.
Her gün en az 30 dk kitap oku.
Konuları dinle.
Dinlediğin konulardan test çöz.
Kolay düzey kaynaklar al ilk başta pekiştirmek için.
Kendine her ders için defter al ve konuları defterine yaz.

7. sinifim fen lisesi istiyorum. Fosforcu değilim ama fosforlu kalemi cidden çok seviyorum yeni nesil matematikte zorlanıyorum ve evde internet bağlı değil neredeyse hiçbir canlı derse giremedim 6. sinifta çok güzel geçti 5. sinifta okulda 1.ciydim ve şu anda neredeyse okul hayatım kaydı. İfl istiyorum ya da bornova fen ya da ödemiş fen hedefim 460-490-470 istiyorum tüm sınavlardan 90+ aldım şimdiye kadar ve 8'e gectigimde yaz tatilinde ne yapmalıyım yazarsanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim herkesi bekliyoruz 🙂

MEB'in sözel ve sayısal kitabını fotokopisini çek
Bakanlığımız 8. Sınıflar İçin LGS Çalışma Kitabı Hazırladı bu iki kitap.

Dostum ben liseden mezun oluyorum bu sene ancak lise sadece hedeflerin için ara basamak. Benim girdiğim lisenin taban puanı 483'tü zamanında. Çok iyi hocalarım oldu, çok iyi anılar biriktirdim ancak liseler arasında devasa bir fark olduğunu düşünmüyorum. Tabii ki hedeflerine ulaşmak için elinde olan tek yol çalışmak.

Şimdiden paragraf çözmeye başla. 7. sınıfta eksiklerin varsa elbette ki önce onları kapat.

Bolca deneme kaynağı satın al. Dershane'ye yazıl, yazılmasan bile genel denemelere katılmak için bir dershaneyle anlaş. Okul-dershane yanı sıra kendin de haftada 1 deneme çöz. Genel denemeleri kaçırma ve gerçekten önem ver. Fakat bunlar moralini bozmasın, sadece yanlışlarını analiz et ve öğretmenlerinle tartış. 2. dönem deneme sıklığını arttırabilirsin. Son ay günde 1 veya gün aşırı olarak deneme çöz.

Denemelerin yanı sıra haftalık olarak 1000 yeni nesil soru çözmeye çalış. Paragraf'ı ayrı bir ders gibi kabullen ve sakın çözmeyi bırakma. Geçen yılların sınavlarını ve yayınlanacak örnek soruları mutlaka çöz ve gerçek sınav sorularının da onlardan çıkacağını unutma.

Şu anda 7. sınıfsın, acele etme. Günde 50-100 paragraf çözerek başlaman yeterli. Kalan zamanında eksiklerini tamamlarsın.

Gözünde o kadar da büyütme, bahsettiğin puanları almak o kadar da zor değil. Sadece durmadan çalışman lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı