Fen lisesi istiyorum

Hocam demek istediğimi annlamamissiniz anneme 6da dedim gerek yoktu ozaman aslında biraz vardı ama şimdi kesin alirim

Haaa anladım hocam yapacağım dedim yapmasamda canım sağ olsun ama arkasındayım çalışmayi çok istiyorum zaten şunun şurasında günde 2 saatimi bile almaz.
Yapamazsam diye bir şey dersen yapamazsın. İhtimalsiz kendini yapmaya odaklan.

Anladım hocam yapacağım inşallah hepiniz basarili olursunuz

Siz şaka mısınız? Ne abartması yahu? Çocuk 7. sınıfta doğru düzgün hiçbir şey yapmamış, az 485 üstü puan alanlara bakın adamlar günlük 2 saat çalışmayla mı girmişler. Bu TEOG değil LGS. Arada çok fark var iki sınavın zorluğu arasında. Adamın istediği liseye baktın mı? Okulun taban puanı 487 güzel kardeşim adamın en fazla 2 yanlış yapma hakkı var o da matematikten değil. Ayrıca 0 dikkat hatası yapması lazım. Gayet ciddiyim, abartmıyorum.

Hocam 8. sınıfta güzel bir çalışmayla halledersiniz, halledemezsiniz demiyorum ama sıkı çalışmanız lazım. Şu günde 2 saatle bile olur diyenlere aldırış etmeyin. LGS tarzı 70-80 soru 2 saat alıyor zaten.

Yapamazsam diye bir şey dersen yapamazsın. İhtimalsiz kendini yapmaya odaklan.
Anlıyorum hocamda kendimi biraz ifade edemiyorum mesela reel de konuşsak daha verim alirim
Hocam o liseyi istiyorum çünkü birşeyin en iyisi olmak istiyorum

Hocam o kadar kasıntı yaparsa psikolojik olarak strese girer ve gereksiz çalışmış olur. Önemli olan düzen ve saksı.

Bizimkilerde "PC iş için iş ne yapacaksın oyun oynayıp" derler anca.
Hocam o konuda uzmanlaşmak istiyorum ya doktor yada mühendis istiyorum oyunlar yapmak istiyorum sende aileni ikna edersen bu iş burda biter gidip annemin aldığı pcde annemi utandıracak şeyler yapmam gidip Ferit izlemem çünkü annemi ozaman kandiririm

Hocam o kadar kasıntı yaparsa psikolojik olarak strese girer ve gereksiz çalışmış olur. Önemli olan düzen ve saksı.
Girmeyebilir, yani zaten bütün sene 10 saat çalışsın demiyorum. Sene başında bende o kadar çalışmıyordum ama son 1-1.5 ay böyle yapması lazım. 490 puanlık okul kazanmak kolay değil. Düzen de tabii önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…