aademirciogluu
Megapat
Afedersiniz de manyak mısınız? Gece gündüz çalışsa okul kazansa kendine faydası ne olacak bunun? Git kendine vakit ayır şimdiden bunu düşünme kardeşim yahu. Zaten notlarından dersleri anlama kabiliyetin olduğu anlaşılıyor. 8. sınıfta yapacağın gayretle her türlü yüksek bir puan alıp Fen Lisesine yerleşirsin. Ben sadece 8'de çalışıp 496 mı ne almıştım. Kasmayın abicim bu kadar. Vallahi kendinize yazıktır. Öyle aman aman zor bir şey değil bu. Zaten dersleri vs. biliyorsun. Temelin var. Yazılılarına vs. de çalışıyorsun. Gelecek sene için ekstra bir çalışmayla kendini zorlamaya gerek yok kesinlikle. Şimdiden diyorum, sosyal yeteneklerini geliştirmeye kitap okumaya, yeni şeyler öğrenmeye bak. 8. sınıfta iyi bir gayretle kesinlikle yaparsın. Hayatım boyunca düzenli ders çalışmadım abicim ben. Tavsiye etmiyorum tabii ki ancak sadece dersleri dinleyip ödevleri yapıp yazılılara çalışırdım. Son sene de sınava çalıştım sadece. Arkadaşın da notları iyi zaten. Ne yapıyorsa yapmaya devam etsin fakat şimdiden son seneyi düşünmeye çok kafayı takmasın. Son sene düşünecek çok vakti olacak zaten.