Fen lisesi kazanılabilir mi?

Hocam şu bir gerçek ki çalışan her türlü yapıyor kim olursa olsun. Çalıştığım sınavdan 50 bekleyip 95 alıyorum, çalışmadığım sınavdan 70 bekleyip 40. Buna ister tanrısal güç diyin ister azim gerçek bu.

Hocalarım
benim dediğim kötü netler bu dönem içinde oldugumuz 50 deneme arasında örneğin birisinden 10 yanlış yapıyorum diğernden 2

Bence bunun deneme sonuçları ile alakası yok. Denemelerden maksimum 360 alan ben kafa rahat bir şekilde 380 aldım. Şuan Ankara'nın ücra köşesinde 340-380 ile öğrenci alan bir fen lisesinde okuyorum. Pişman mıyım? Tabiki değilim. Yurt (pansiyon) ortamı çok güzel. Eğer kafa rahat değil gerçekten garantici olmak istiyorum diyorsan 440+ üstü al en az. Ama Hakkari de okuyanda aynı konuları görüyor İstanbul da okuyanı da (fen lisesinde). O yüzden bence kendini çok kasmadan çalış. Pansiyonda kalacağım diyorsan da endişelenme ilk 2 gün çok seçiciysen zor geçer fakat alışıyorsun nakilden başka yapacak çaren yok :D

Hedefinizi daima yüksek tutun. Ailenizden (beni yanlış anlamayın) sınav süreci boyunca uzak durun. Yıllardır ailevi sorunlarla uğraşıyordum artık umrumda bile değil. Takılmayın hocam bunlara. Aile bile geçici. Kendinizi düşünün. Atatürk'ün bize bıraktığı ülkeye yararlı olmaya bakın, elalem ne dere değil

Hocalarım.
Benim dediğim kötü netler bu dönem içinde oldugumuz 50 deneme arasında örneğin birisinden 10 yanlış yapıyorum diğernden 2

Bu normsl zaten denemeler inişli çıkışlı olur sonra düzelir o çizgi mesela 10 yanlış yaptın ondan sonrakinden 3 yanlış sonra 7 yanlış sonra 5 yanlış böyle böyle ama o deneme sınavı soru tipine göre değişir.

Hedefinizi daima yüksek tutun. Ailenizden (beni yanlış anlamayın) sınav süreci boyunca uzak durun. Yıllardır ailevi sorunlarla uğraşıyordum artık umrumda bile değil. Takılmayın hocam bunlara. Aile bile geçici. Kendinizi düşünün. Atatürk'ün bize bıraktığı ülkeye yararlı olmaya bakın, elalem ne dere değil
hocam
ben ailemden uzak durmak için kuran kursunda güzel kuran okuma yarışmasına katıldım yanlış nasıl anlayayaım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı