Fen Lisesinden Anadolu'ya geçmek mantıklı mı?

XeaWhitefish

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Ankara'da oturuyorum bu sene en son LGS sınavında 483 puan alarak Fen Lisesi'ne girdim fazla ders çalışmayı seven bir insan değilim geçen senede aynı okulu tutturduğumuz arkadaşlarıma göre fazla ders çalıştığımı düşünmüyorum ama bu okulun dersleri bana ağır geliyor ödevleri fen liselerine özel müfredatları vs. ortamı desen insanların anlattığı gibi bir lise ortamı yok ve aşırı disiplinli bir okul. Bunları göz onunda bulundurunca okuldan soğuduğumu düşündüm Çankaya'daki Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi'ne kaydımı aldırmayı düşünüyorum(Geçen sene 470 ile kapatmış).Sizce yanlış mı düşünüyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer hoşuna gitmiyorsa okulunu değiştir. Sonuçta en fazla nereye kadar gidersin ki ? Anadolu lisesi hiç ödev vermiyor diyemeyiz. Eğer okuldan cidden soğuduysan bence değiştir.

Ağır geliyorsa değiştirin. Gideceğiniz Anadolu Lisesi kaç puan?

Eğer hoşuna gitmiyorsa okulunu değiştir. Sonuçta en fazla nereye kadar gidersin ki ? Anadolu lisesi hiç ödev vermiyor diyemeyiz. Eğer okuldan cidden soğuduysan bence değiştir.
Valla öyle hocam ödevlerini de geçtim cidden arkadaşlık ilişkisi yok herkes ders çalışma peşinde.

Ağır geliyorsa değiştirin. Gideceğiniz Anadolu Lisesi kaç puan?
Okulum 480'le kapattı bu sene anadolu da 470 hocam

Vallahi öyle hocam ödevlerini de geçtim cidden arkadaşlık ilişkisi yok herkes ders çalışma peşinde.

Okulum 480'le kapattı bu sene Anadolu da 470 hocam.

Ağır geliyorsa değiştirin, Anadolu'yla arasında çok fark yok ama siz yine de şansınızı deneyin.

ben lgs gircem daha nevşehirde yaşamama rağmen liseyi antalyada okumayı istiom çünkü nevşehirde adamakilli lise neredeyse yok hepsi milattan kalma

Vallahi öyle hocam ödevlerini de geçtim cidden arkadaşlık ilişkisi yok herkes ders çalışma peşinde.

Okulum 480'le kapattı bu sene Anadolu da 470 hocam

Hocam yani Fen lisesine giden adamların pek bir sosyal hayatı olacağını sanmıyorum. Arkadaşlık ilişki dersen Anadolu lisesi öyle çok iyi değil. Anadolu lisesi genelde dersi kaynatırlar , sohbetler biraz ahlak dışı olabilir . Ancak her lise öyle değildir yada her sınıf öyle değildir. Ben olsam Anadolu lisesine giderim. Sonuçta 4 yıl boşu boşuna istemediğin bir yere niye gidesin ki?

Anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

Anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
Rica ederim. Tabi bu konuyu aileniz ile de konuşun. Sonuçta hayatınızdaki kritik konuları burada hiç tanımadığınız adamların cevapları ile yönlendirmeyin. Fen lisesine giden adamlar zaten okumak için giderler. Hatta şöyle bir karşılaştırma yapalım :
Ders , öğretmeler , çalışma , gelecek : fen lisesi +
Arkadaş ortamı , daha az stres : Anadolu lisesi +
Tabi bence iki lise arasında pek öyle fark olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…