Fen lisesine gitmek için LGS çok mu zor?

ThisIsLuether

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PS 5 Slim
Acer Nitro 5 AN515-43 5 Ryzen5 3350 RX 560x 16 gb
Meslek
Türk Genci
Arkadaşlar selam bu yaz itibarıyla 8'e geçtim e tabii zorlu bir tempo var. İstediğim lise fen lisesi. Puan da 470 istiyor zaten 7. sınıfdaki deneme notlarım 460-450 falan. Sizce bunu yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam bu yaz itibarıyla 8'e geçtim e tabii zorlu bir tempo var. İstediğim lise fen lisesi. Puan da 470 istiyor zaten 7. sınıfdaki deneme notlarım 460-450 falan. Sizce bunu yapabilir miyim?

Hocam ben 2022'de 480 aldım. İlk denemelerim 450 puan falandı. Günlük 150-250 soru çözüyordum. Düzenli çalışırsanız rahatlıkla başarırsınız. Ayrıca hangi fen lisesini istiyorsunuz?

Ben bu LGS'de en son denemem 494'tü ortalama denemelerimde 450-470 arasıydı sınavdada 488 aldım istediğim liseye gittim önemli olan çok soru çözmek değil yine çok çözüp anlayarak çözmek sınada stres yapma soruları çok iyi oku çok rahat halledersin diye düşünüyorum. Yaptığım yanlışlarımda zaten okumaydı bilgi değildi sadece konuları iyi dinle sınavı iyi oku basit şimdiden bol şanslar.

Çalışmayana her iş zor gelir. Siz çalıştıktan ve gereken çabayı, emeği gösterdikten sonra neden zor olsun ki? :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı