bepo-ms Kilopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 458 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2016 #21 swimmer_tr dedi: O yillarin Cumhuriyet Lisesi degil mi ya ? Fen lisesi mi yapmislar orayi ? Vay arkadas o okulu fen lisesi yapip yuksek puanla ogrenci aldilarsa vay haline egitimin. Genişletmek için tıkla... Hocam eğitim o kadar da kötü değil bence.
swimmer_tr dedi: O yillarin Cumhuriyet Lisesi degil mi ya ? Fen lisesi mi yapmislar orayi ? Vay arkadas o okulu fen lisesi yapip yuksek puanla ogrenci aldilarsa vay haline egitimin. Genişletmek için tıkla... Hocam eğitim o kadar da kötü değil bence.
S swimmer_tr Hectopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 355 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2016 #22 bepo-ms dedi: Hocam eğitim o kadar da kötü değil bence. Genişletmek için tıkla... Okulun egitiminden degil sistemden bahsetmistim
bepo-ms dedi: Hocam eğitim o kadar da kötü değil bence. Genişletmek için tıkla... Okulun egitiminden degil sistemden bahsetmistim
Barışçıl Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.495 Çözümler 1 Yer Türkiye 19 Ocak 2016 #23 Fen lisesi diye bir lisenin olması saçmalık da neyse... Defalarca anlatmaktan sıkıldım.