Çözüldü Fener logolu Passolig ile 3 büyüklerin maçlarına gidilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
Merhaba.

Her ne kadar fanatik olmasam da Fenerbahçeli bir kardeşiniz olarak arada bir maçlara giderim diye Passolig kart çıkartmaya karar verdim.
Bu aralar 3 Büyükler'in ülkemizi temsil adına oynadıklar maçlar gerçekten beni cezbetti.

Bu kartla maçlara giriş şartları nasıl?

UEFA Şampiyonlar Ligi gibi büyük organizasyonlarda takımımız yer almasa bile yer alan başka bir takımımızın, mesela Galatasaray, maçlarına da girebiliyor muyuz?

Bana bu konuda bir yol gösterebilir misiniz? Biliyorum kendimi anlatamadım, sorum kompleks oldu ancak konuya cevap geldikçe daha iyi ifade edebilirim diye düşünüyorum.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Çözüm
Evet ama, kartınızın üzerinde logosu bulunan kulübün maçları dışındaki maçlar için kulüpler, kendi logolu kartlarına öncelikli bilet satışı yapıyorlar.

Kaynak
Hangi banka o? Yapı Kredi için öylesine bir hesap açmıştım direkt kredi kartı vermişlerdi.
Passolig Banka Kartı hocam.
Gelir ve limiti düzenlemiş olmama rağmen kabul etmedi.

Passolig tuhaf bir şirket. Ben banka kartı için başvurmama rağmen kredi kartı olarak verdiler. Arayıp konuşmak lazım diye hatırlıyorum.
Valla arayıp ilk başvuruyu iptal ettirdim.
Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.
Üçüncü başvurumu da şahsen iptal etmek istemiyorum. İadeleri bile 1 hafta içerisinde yansıyor hesaplara.

Vallahi arayıp ilk başvuruyu iptal ettirdim.
Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.
Üçüncü başvurumu da şahsen iptal etmek istemiyorum. İadeleri bile 1 hafta içerisinde yansıyor hesaplara.

İadeleri önemli değil de yaşlandırmasalar cidden yeterli diyorum. 2021 Ekim sonu gibi çıkarttım kasım sonundaki maç için. Yetişemedim, sürekli banka-kredi sıkıntısı çektirip bıktırdılar. O an aklıma gelmedi sonradan arayıp konuştum hallettiler.

İadeleri önemli değil de yaşlandırmasalar cidden yeterli diyorum. 2021 Ekim sonu gibi çıkarttım kasım sonundaki maç için. Yetişemedim, sürekli banka-kredi sıkıntısı çektirip bıktırdılar. O an aklıma gelmedi sonradan arayıp konuştum hallettiler.
Hocam yeniden aradım ancak sonuç olumsuz.

Banka kartına razı oldum. İkamet adresime gelmesini bekleyeceğim artık.

Neden olumsuz sonuçlandı?
Hocam adamlardan doğru düzgün bir yanıt başından beridir alamadım.
Bankayı da istemiyorsanız iptal edeceğiz dediler.
Uğraşmak istemiyorum şahsen.

Hocam adamlardan doğru düzgün bir yanıt başından beridir alamadım.
Bankayı da istemiyorsanız iptal edeceğiz dediler.
Uğraşmak istemiyorum şahsen.
Dediğim gibi, yaşlandırmasalar yeterli. En çok uğraştığım şirketlerden biri kendisi.

Hocam şahsen o manada sormak istememiştim.
Karta hangi takımın logosu basılıysa sadece onun maçlarına mı girebiliyoruz?
Merak ettiğim şey şahsen buydu.

Hocam merhaba illaki deneyimlemişsinizdir konu eski ama bulduğum en yenilerinden. Arkadaşım fbli ve BJK st patricks maçına sokmak istiyorum. Siz girebilmiş miydiniz BJK maçına?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı