SON İ3 BÜKÜCÜ
Hectopat
Hakeme lanet olsun!
Öyle deme hakem iyi oynadı.
Ben FB'liyim.
Hakem bildiğin bizi taşıdı.
Hakem= "Midi salın taşıyım."
Hakeme lanet olsun!
Aynen, verseler şöyle Cüneyt veya Fırat, görürdünüz o zaman.Öyle deme hakem iyi oynadı.
Ben FB'liyim.
Hakem bildiğin bizi taşıdı.
Hakem= "Midi salın taşıyım."
Aynen, bende onlar yerine üzülüyorum, Allah yar ve yardımcıları olsun.Erol Bulut kalıyor siz ona üzülün Fenerbahçeliler.
Ya hocam takım var ama teknik direktör yok ya.Allah yar ve yardımcıları olsun.
1956 öncesini yıllardır istiyoruz ve istememizin sebebi ise Beşiktaş' ın sayılan iki şampiyonluğu o dönemden kalma. Trabzonspor'un şampiyonluğunu çalmadık o yıl Trabzonspor' u ikili averaj ile geçip şampiyon olduk. Açılan her davadan alnımızın akıyla çıktık. Siz bu maçı hakem yüzünden key etmediniz. Sergen ve Aboubakar yüzünden kaybettiniz.O yüzden sizden iyiyiz değil mi? En azından Trabzonspor'un şampiyonluğunu çalıp ¨Çupamuzu verun!¨ diye dalga geçip, 1956'dan önceki şampiyonlukları isteyecek kadar haysiyetsiz değiliz, bugün hakeme takıldık, yarın ezer geçeriz!
56 öncesi şampiyonluklarla Beşiktaş'ın sayılan şampiyonlukları farklı hocam. Beşiktaş'ınkilerde ülke geneli organizasyonlarda kazanılmış birer şampiyonluk ve Avrupa temsiliyet hakkı var farklı olarak diye biliyorum.1956 öncesini yıllardır istiyoruz ve istememizin sebebi ise Beşiktaş' ın sayılan iki şampiyonluğu o dönemden kalma. Trabzonspor'un şampiyonluğunu çalmadık o yıl Trabzonspor' u ikili averaj ile geçip şampiyon olduk. Açılan her davadan alnımızın akıyla çıktık. Siz bu maçı hakem yüzünden key etmediniz. Sergen ve Aboubakar yüzünden kaybettiniz.
Ya hocam takım var ama teknik direktör yok ya.
Olsa doğru düzgün her maç bizde aslında kabullenin.
1956 öncesini yıllardır istiyoruz ve istememizin sebebi ise Beşiktaş'ın sayılan iki şampiyonluğu o dönemden kalma. Trabzonspor'un şampiyonluğunu çalmadık o yıl Trabzonspor'u ikili averaj ile geçip şampiyon olduk. Açılan her davadan alnımızın akıyla çıktık. Siz bu maçı hakem yüzünden Key etmediniz. Sergen ve Aboubakar yüzünden kaybettiniz. Ağlamayın lütfen!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.