Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş

Hakem mis gibi maç yönetti. Hangi takımlı olduğumu anlayabilirsiniz. Kesinlikle maçı Sergen yüzünden kaybettik. Adam 90+4'de oyuncu alıyor. Ya kardeşim adamı alsana 75'de. Ne bekliyosun 90+4'ü? Ayrıca Altay çok iyi oynadı.
Hocam her kaleci farklı yerde tecrübesi var. Birinin refleksi iyi diğerinin uçması iyi. Ersin o serbest vuruşu çok iyi kurtardı. Bana göre Altay ona zıplayamazdı bile. Uzak tarafa atacağını zannederdi. Ne olursa olsun Altay daha iyi bir kaleci ama ikisi iyi işler çıkardılar.

Şu EZIC AJANI mıdır nedir etiketlemek istemiyorum gelip boş yapmasın zaten çok boş yapmış. İstatiksel olarak konuşacak isen GS büyüktür FB büyüktür BJK. Ne kadar uzatmış? Fenerbahçe'nin kötü oynadığını, oyuncularım kişisel olarak iyi ama takım ruhunun olmamasını bizde biliyoruz. Yok hakemmiş yok buymuş. Süper Lig'de her maçta hata var. Süper Lig hata dolu zaten.

Maçı izlersen Gustavo'ya kart verilmesi gerektiğini anlarsın, İrfan Can hakemi aldatıyor, kendini yere atıyor ama kart yok. Maçı izlemediğin belli, sallayıp durma burada. Beşiktaş büyüktür Fenerbahçe, bu kadar basit. Zorunuza gitmesin, Altay ve hakem olmasa tarihi fark gelirdi.

Ya kızım her Beşiktaş maçında uzaktan Hasan ile uzaktan atıyoruz niye anlamıyorsun?

Ya kızım, kalede kaleci mı var diyorum, niye anlamıyorsun? Karius kaleci mı?
Altay topu kurtarıyor sergen yine itiraz ediyor. 😁😁

Çok abartmayın ya, biraz fazla elini acıyor o kadar.
Altay topu kurtarıyor sergen yine itiraz ediyor. 😁😁

Çok abartmayın ya, biraz fazla elini açıyor o kadar.

Maçı izlersen Gustavo'ya kart verilmesi gerektiğini anlarsın, İrfan Can hakemi aldatıyor, kendini yere atıyor ama kart yok. Maçı izlemediğin belli, sallayıp durma burada. Beşiktaş büyüktür Fenerbahçe, bu kadar basit. Zorunuza gitmesin, Altay ve hakem olmasa tarihi fark gelirdi.
Beşiktaş 15 şampiyonluk, Fenerbahçe 19 şampiyonluk. Bu kadar basit. Kimin büyük olduğunu konuşacak değiliz burada zaten belli kimin büyük olduğu. Profesyonel oyuncuların çoğu böyle şeyler yaparak hakemi aldatıyor. Hakem anlarsa sarı veriyor. Bu kadar basit. Fenerbahçe'nin gol pozisyonları vardı. Kaleci olmasaydı diye bir şey yok. Adam gibi kaleci alıp ya da yetiştirip verecektin kaleye o zaman. Ersin çok güzel serbest vuruş kurtardı. Bizim zorumuza gitmiyor. Takımımızın halini biliyoruz. Maçı full olarak izledim. Maçı izlemeyen sonrada arkadaşlarından duyup buraya BJK büyüktür FB diyorsun. Boş konuşuyorsun hadi işine bak son mesajım bu konuda.

Beşiktaş 15 şampiyonluk, Fenerbahçe 19 şampiyonluk. Bu kadar basit.

Hocam bu sezon 3 kupayı alırsak toplam kupalarda geçiyoruz. O zaman *biz daha çok şampiyon olduk len* demeye mi geçersiniz?

Beşiktaş 15 şampiyonluk, Fenerbahçe 19 şampiyonluk. Bu kadar basit. Kimin büyük olduğunu konuşacak değiliz burada zaten belli kimin büyük olduğu. Profesyonel oyuncuların çoğu böyle şeyler yaparak hakemi aldatıyor. Hakem anlarsa sarı veriyor. Bu kadar basit. Fenerbahçe'nin gol pozisyonları vardı. Kaleci olmasaydı diye bir şey yok. Adam gibi kaleci alıp ya da yetiştirip verecektin kaleye o zaman. Ersin çok güzel serbest vuruş kurtardı. Bizim zorumuza gitmiyor. Takımımızın halini biliyoruz. Maçı Full olarak izledim. Maçı izlemeyen sonrada arkadaşlarından duyup buraya BJK büyüktür FB diyorsun. Boş konuşuyorsun hadi işine bak son mesajım bu konuda.

Benim için sıkıntı yok, bir Beşiktaş'lı ile her türlü konuda tartışırım "Bu oyuncu buraya gitmeliydi, teknik direktör böyle yapmalıydı vs."
Ama bir Fenerbahçe'li ile futbolun F'sini bile konuşmam. Son kez söylüyorum, her şey kupa ve şampiyonluk değildir, büyüklüğümüz sizi bozmasın sizinde gideriniz var. Önemli olan o kupayı nasıl aldınız, şike ile mı, hakkınla mı? Aramızda ki en büyük fark bu zaten. Konuşmaya gerek yok, Beşiktaş büyüktür Fenerbahçe.

Benim için sıkıntı yok, bir Beşiktaş'lı ile her türlü konuda tartışırım "bu oyuncu buraya gitmeliydi, teknik direktör böyle yapmalıydı vs."
Ama bir Fenerbahçe'li ile futbolun F'sini bile konuşmam. Son kez söylüyorum, her şey kupa ve şampiyonluk değildir, büyüklüğümüz sizi bozmasın sizinde gideriniz var. Önemli olan o kupayı nasıl aldınız, şike ile mı, hakkınla mı? Aramızda ki en büyük fark bu zaten. Konuşmaya gerek yok, Beşiktaş büyüktür Fenerbahçe.

Hocam hiç uğraşma şimdi şunu diyecek:

-Siz şikeden kupayı iade ettiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı