Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş

Eki Görüntüle 934871
Şuraya bir kral bırakıyorum...

Onyekuru ve Aboubakar'a ihanet etti, Mohammed ile aldattı, yazıklar olsun!

Futbolu eğlenmek için izliyorum sizin gibi Bejeke büyüktür Febe demek için değil. Kalede başka birinin olması değiştirmez. Biri başka şutu kurtarır diğerini yer, diğeri onu kurtarır bunu yer.

Büyüklüğümüz korkutmasın. Harun olsa o kalede fark yemiştiniz unutmayın.

S400'ün yerlisi s-ozan

Fener gören Quaresma
Simao
Babel
Vida
Daha çok sayardım da ömrünüz yetmez...

O arkadaşlar gibi konuşayım FB için. La Ozan nası attı hıağğğğ pu. Kudurun len. Ozan vurdu Ersin pazarda hıağğğ puahaha.
Ceza yemem inşallah.

Fenerli olmak sizin için büyük bir ceza zaten, moderatörlerin yapacağı bir şey yok.
Hocam tamam ama sizde abarttınız.
Bir insanı tuttuğu takıma göre yargılasaydık, Beşiktaşlıların hepsi Tinerci, Galatasaraylıların hepsi Fetöcü, Fenerlilerin hepsi Şikeci olurdu. Anlayana.
Hocam zaten hepimiz tinerciyiz.

(!)

Fenerli olmak sizin için büyük bir ceza zaten, moderatörlerin yapacağı bir şey yok.
Şimdi sana bir şey derdim de forumdayız malum, yalnız bu düz kafalılığı ve ağır fanatikliği bırak ve insanlara hakaret etme. İsteyen istediği gibi takımını tutar destekler maçlarını da izler. Ben gayet de keyifle maçımı izledim ve olay kapandı yani nedir bu kin bu nefret.

Özür diledim, forumun nesinden korkuyorsun ki, söylesene yüzüme karşı. Takım tutacaksan fanatik olacaksın, kötü gün taraftarından hayır gelmez!

Bir insanı tuttuğu takıma göre yargılasaydık, Beşiktaşlıların hepsi Tinerci, Galatasaraylıların hepsi Fetöcü, Fenerlilerin hepsi Şikeci olurdu. Anlayana.
Hocam sizde kılıktan kılığa bürünüyorsunuz sizde çelişki var o zaman. Anlayanaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…