Fenerbahçe 1-2 Beşiktaş

• Konuyu başlatan KozTR58
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 242
Öne geçip yine bireysel hata yüzünden gelen saçma sapan gereksiz bir penaltı... Bugün de böyle gereksiz yapılan bir penaltı yüzünden kazanamasaydık takım içerisinde oluşacak havayı düşünemezdim herhalde.
Beşiktaş zaten kötü durumdayken bir nebze sizi toparlar bu galibiyet ama çok da sevinilecek bir maç değil gibi hocam.

Dalga geçmiyorum hocam takımın top oynadığı falan yok.
Bu kadroyla yapılabilecek maksimumu yaptı. Mantıklı bir şekilde değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.

Beşiktaş zaten kötü durumdayken bir nebze sizi toparlar bu galibiyet ama çok da sevinilecek bir maç değil gibi hocam.
Ziraat grup aşaması olduğu için bir de daha ilk maç olduğu için çok da önemli bir maç değildi ama yine de derbi olduğu için bir derbi galibiyeti lazımdı takıma. Malum oynanan 3 derbiyi de bireysel hata ve saçma sapan alınan kırmızı kartlardan hediye ettiğimiz için.

Bu kadroyla yapılabilecek maksimumu yaptı. Mantıklı bir şekilde değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.
Öyle değendirsem de tamamen rakibe moral verdik. Moral çöküşü başlar bizim takımda. Pek de umudum yoktu zaten Sörloth falan tamamen soygun transferi.

Ziraat grup aşaması olduğu için bir de daha ilk maç olduğu için çok da önemli bir maç değildi ama yine de derbi olduğu için bir derbi galibiyeti lazımdı takıma. Malum oynanan 3 derbiyi de bireysel hata ve saçma sapan alınan kırmızı kartlardan hediye ettiğimiz için.
Kesinlikle katılıyorum.

Bir Fenerbahçeli olarak tekrardan tebrik ederim.🫡

Arkadaşlar, bana kim laf ederse etsin ben sözümün sonuna kadar arkasındayım. Kerem Aktürkoğlu, tam istediğim kariyeri yapıyor. Kendini, kendisi bitiriyor. Ben Kerem’i Galatasaray kariyerinde herkese savunan biriydim. Bu çocuğun yapısında bu var, inanılmaz kötü oynuyor. Şükürler olsun ki bunu Fenerbahçe’de de yaptı. Fenerbahçe’ye gidene kadar iyiydi, orada iş yapar diye korkuyordum ama çok kötü ilerliyor.

Umarım daha da kötü olur. “Hoş geldin Kerem!” sloganlarını Başakşehir sayfasında görmek üzere.

Öyle değendirsem de tamamen rakibe moral verdik. Moral çöküşü başlar bizim takımda. Pek de umudum yoktu zaten Sörloth falan tamamen soygun transferi.
Fazla pesimist düşünüyorsunuz hocam, yapmayın Allah aşkına.

O kadar moral düşüşü yaratacak bir maç değil bu. Adamın ne yapmasını bekliyordunuz ki elde kalan bu oyuncularla?

Bir Beşiktaşlı olarak öncelikle keyiflendik, ama Fenerlilerdeki bu sözde ''eksik kadro'' terimi beni çok şaşırtıyor. İlk 11lerinin kadro değeri 109m Euro, Beşiktaşın ilk 11i ise 72m Euro. Bartuğ dışında öyle aman aman eksik denmeyecek oyunculardı hepsi, ama yine de ''Abi eksik kadroyu yendiniz ya'' diye tepkiler alıyorum. Beşiktaşlı olduğum için demiyorum ama cidden bu yenilme meselesini kadroya bağlamayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı