NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.772 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #81 GazzeliAtalayq dedi: Ben burdayım. Görüşme size pek yaramadı. Oturduğunuzda bir ağrı var mı? Genişletmek için tıkla... Aman hocam, bu anı mı beklediniz?
GazzeliAtalayq dedi: Ben burdayım. Görüşme size pek yaramadı. Oturduğunuzda bir ağrı var mı? Genişletmek için tıkla... Aman hocam, bu anı mı beklediniz?
GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 1 Mayıs 2023 #82 NormalVatandas dedi: Aman hocam, bu anı mı beklediniz? Genişletmek için tıkla... Ben normalde böyle geri dönüşler yapmam. Arkadaş tarih verip görüşme isteyince büyük konuşmanın sonunu hepimiz görelim istedim. Tabiki keyiflendiğimi kabulde ediyorum
NormalVatandas dedi: Aman hocam, bu anı mı beklediniz? Genişletmek için tıkla... Ben normalde böyle geri dönüşler yapmam. Arkadaş tarih verip görüşme isteyince büyük konuşmanın sonunu hepimiz görelim istedim. Tabiki keyiflendiğimi kabulde ediyorum
Berkin Alşam Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #83 GazzeliAtalayq dedi: Ben buradayım. Görüşme size pek yaramadı. Oturduğunuzda bir ağrı var mı? Genişletmek için tıkla... Başlarda biraz vardı da sonradan alışıyorsunuz şaka maka güzel maçtı hocam, tebrikler.
GazzeliAtalayq dedi: Ben buradayım. Görüşme size pek yaramadı. Oturduğunuzda bir ağrı var mı? Genişletmek için tıkla... Başlarda biraz vardı da sonradan alışıyorsunuz şaka maka güzel maçtı hocam, tebrikler.
GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 3 Mayıs 2023 #84 Berkin Alşam dedi: Başlarda biraz vardı da sonradan alışıyorsunuz şaka maka güzel maçtı hocam, tebrikler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
Berkin Alşam dedi: Başlarda biraz vardı da sonradan alışıyorsunuz şaka maka güzel maçtı hocam, tebrikler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam