Fenerbahçe kader, Galatasaray liderlik sınavında

İnşallah UEFA kupası kaldırırız ama bizim ülkemiz kulüpleri vizyon kulüpler değiller. Her sene başarılı olsalar her şampiyonlar ligi, UEFA Avrupa ligi çeyrek finalleri yarı finallerinde mücadele etseler başarının gelmesi yakın olur. Bak Beşiktaş şampiyonlar liginde dökülüyor. Bu goller bu sonuçları Fenerbahçe alsaydı perreira şöyle hoca böyle hoca diye yerden yere vururlardı. Sergen'e hoca ya bir şey yok. Adam 70-80 metre uzunluğunda takım oyunu yapıyor. Kimse ağzını açıp bir şey demiyor. Bu kadar gol yiyeceksen alınan batsuayi ve Pjanic'e veriler paralara yazık. Sen zaten Türkiye liginde her türlü yürürsün. Bir de şampiyon olduktan sonra diyordu ya. Ben Ghezzal'ı telefondan izledim. Alın bu oyuncuyu. Gördük Ghezzal'ı devler liginde. İzleyip göreceğiz bundan sonrakileri.

'Dünya yıldızı' denilen Batshuayi malatyaspor maçında 2 gol atmış ve diğer gollerin birisi penaltıdan birisi boş kaleden gelmiş. Yani beklentinin altında kaldı. Ghezzal ve Alex Teixera da aynı şekilde. Hepsi beklentinin altında kaldı. Savunmadan bahsetmiyorum bile son 11 maçta kaleni gole kapatamamışsın. O zaman taktik değiştirilmesi gerekir. 11 maç boyunca sen kaleni gole kapatamıyosun sonrasında bizim takım şampiyon olacak diyosun. Yok ya. 2019-2020 sezonunda Fenerbahçe'yi hatırlıyorum. Onunda benzer bir serisi vardı ne oldu? Şampiyonluk yarışışından orta sıralara düştü. Trabzonspor maçı Beşiktaş için çok kritik bir maç. Bu maçta alınacak mağlubiyet veya beraberlik dağılan takımı çökertir.

Bu arada maç tekrar edilebilir. Çünkü kural hatası olduğu söyleniyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…