Fenerbahçe Konferans Ligi'nden elendi

En kötü duruma kaldıysan en iyisini yapmaya çalışacaksın. Penaltı vuruşları rezaletti. Hep aynı köşeye vurup durmayacaksın mesela, olmuyorsa zorlamanın alemi yok. Ligi düşünüp İrfan Can - Cengiz, Fred - Zajc değişikliği yaparsan olacağı budur. Fred takımın dinamosu, İrfan Can'ın ofansif tehditi belli. Gol de attı, en kötü uzaktan vurup atma ihtimali de vardı. Bir de sen penaltıcı diye son dakikalarda Bonucci'yi alıyorsun o da penaltı kaçırıyor. Fenerbahçe şanssızlığı dersiniz, penaltılara çalışılmamış dersiniz... Bir gerçek var ki dünde Fenerbahçe'liydik, bugün de, hep öyle..
 
Cengiz in kaçırması futbolda tek örneği olan bir durum değil.
Daha üst düzey olan Cristiano Ronaldo Manchester United futbol kariyerinde şampiyonlar ligi maçında penaltı kaçırmıştır.
Futbolun gerçeklerinden birisi de penaltının başarısız sonuçlanmasıdır.
 
Livakovic'e (evet o bile atardı) penaltı attırmayıp Cengiz'e penaltı attıran "taktik üstadı" İsmail Kartal hocam sağolsun yine başarısız olduk.
Adam sonraki turda kart cezası yemesin diye Fred'i çıkarttı. Paşam turu cebe koymuş, Aston Villa ile eşleşmiş de aman Fred kart cezalısı olmasın diye oyundan çıkartıyor. Hoca değil!
 
Son düzenleme:
O normal maçlarda geçerli penaltı atışlarda değil.
 
Kalecimiz kaç kere şans verdi ama bizim oyuncular atışlarda değerlendiremedi. Lig içinde penaltı kullanan futbolcuları kullandırsalardı keşke.
3 şut aynı yere vuruldu ve olmadı. Keşke yarı finali görebilseydik ama penaltılardan sonra olmaz. Bu futbol ile bırakında elenelim.

Galatasaray olsaydı atardı sonuçta penaltı atmaya alışıklar.
Lig içinde bu sezon en çok penaltı kullanan takımsınız hocam. İşiniz gücünüz Galatasaray olmuş.
 

Geri
Yukarı