Fenerbahce Marco Asensio ile anlaştı

Ali Koç gitmediği sürece hiçbir transfer beni ilgilendirmiyor. Fenerbahçe'nin başında olduğum sürece bizi şampiyon yapmayacaklar diyen kendisi değil miydi?

Artık gerçekten yeter. Fenerbahçeli olmaktan soğuttu bizleri.

Oyuncu ile alakalı konuşacak olursak iyi biri. Ama o mevkide İrfan Can gibi bir yetenek varken alınması biraz gereksiz geliyor bana.

1752229733037.png

Parası iyi diyorlar. Biri diyor terörist; biri diyor vatanını seven Kürt. Anlamadım vallahi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda röportaj yaptığı kadın, neden mültecileri çalıştırdığını ve onlarla neden bağ hissettiğini söylüyor. Hamdi Ulukaya ise " Türkiye'yi seviyorum fakat Kürdüm, ve Kürt Köyleri bombalandı birçok Kürt köylerden kaçtı " ( muhtemelen çözüm sürecindeki temizlik aşamalarından bahsediyor) şeklinde konuşuyor kadın, mültecilere yakınlığını Aziz Vatanımızı savunmamız adına başlattığımız bu temizliği, zulüm, baskı, korku olarak dillendiriyor. Yoğurt markasının ismi Chobani ve bu sözcük açık şekilde Kobani şehriyle sesteş, YPG Terör örgütü 2012 yılında Ayn ül-Arap'ı işgal etmiş ve ele geçirmiştir, ardından ismini Kobani koymuştur. Chobani şirketi 2005 de kurulsada, Kürt Tarihine göre Kobani ismi ise ilk Berlin - Bağdat demir yolunda bulunan "kompanie" durağından zaman içerisinde halk arasında Kobani ismi ile anılmaya başlaması ile oluşmuştur. İŞİD'in saldırısından sonra doğu bloğu Türkiyeye sığında daha sonrasında ABD yardımı ile İŞİD'in elinden alınıp YPG verildi, orada yaşayan Kürt halkı yeniden dönüp YPG yapılanmasına devam ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı