Fenerbahçe mi Beşiktaş mı?

2008 sonrası Fenerbahçe tribününde bozulmalar, 2014 sonrasında tamamen hazımsız bir taraftar grubu oluşması sayesinde ve tribünlerin parçalanmasıyla son 6-7 yıldır Beşiktaş daha iyi diyebiliriz.

Evet hocam güzel bir yazı yazmış. Fenerbahçe tutucu yönetim anlayışı, rekabetlerde hazımsızlık ve inat transferleri nedeniyle yerini Beşiktaş'a bırakıyor diyebiliriz. Belki 5 sene sonra Galatasaray-Beşiktaş maçları daha önemli olacak. Zira şu an başkanın oyuncağı konumunda bir kulüp var ve günden güne eriyorlar.

Galatasaray’ı en iyi takım sayanın akli dengesi yerinde değildir veya futboldan anlamıyordur. Sadece şikeleri oynuyor 🙂 Fenerbahçe derim geçerim.
Galatasarayın UEFA kupası bile sizden büyük ayrıca kimse senin dandik ligini umursamıyor. Ülkenin en iyi takımı diyebileceğin takımın Avrupa'da bir başarısı olması lazım. Fenerbahçe en son şampiyonlar ligine 2008-2009 sezonunda gitmiş hâlâ Fenerbahçe en büyük diyebiliyorsun.

Galatasaray'ın UEFA kupası bile sizden büyük ayrıca kimse senin dandik ligini umursamıyor. Ülkenin en iyi takımı diyebileceğin takımın Avrupa'da bir başarısı olması lazım. Fenerbahçe en son şampiyonlar ligine 2008-2009 sezonunda gitmiş hâlâ Fenerbahçe en büyük diyebiliyorsun.

Ben Fenerli değilim. Cidden Galatasaray'ı şikelerine rağmen hâlâ savunabiliyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Fenerli değilim. Cidden Galatasaray'ı şikelerine rağmen hâlâ savunabiliyorsun.

Ben de Galatasaray'lı değilim. Avrupa kupalarını da şikeyle kazandılar zaten değil mi? Ben yazdığım yazıda ligde kazandıkları kupalar ile ilgili bir şey söylemedim. Aç birazcık kitap oku okuduğunu anlamaya çalış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fenerbahçe ve Galatasaray sadece bir derbi ile bütün ülkenin hatta dünyanın en önemli derbilerinden biridir. Beşiktaş son zamanlarda güzel atılım yaptı ancak Fenerbahçe bir spor kulübüdür, Ali Koç ve basiretsiz yönetimi giderse agresif bir FB görebiliriz.

FB'de şu an olan problem aslında bunlara göz yummak. GS gibi yönetimi indiremedik işte buna üzülürüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı