Fenerbahçe-Sivasspor maçı hakem skandalı

470401

Hectopat
Isaac cofie Berisha'nın yüzüne dirsek atıyor, kart çıkmıyor. Altay müdahaleyi yapmadan pedro henrique kendini yere bırakıyor. Hakem pozisyona yakın ve doğru olanı görüyor, var skandal şekilde çağırıyor. Hakemde akılalmazsızın kararını değiştiriyor. Bünyamin hocama teşekkür ediyorum saygılı ve objektif yorum yaptığı için. Ayrıca Trabzonspor-sivasspor maçında 70. dakikada verilen ve sivasspora umut veren penaltıyla, bu maçtaki penaltı hemen hemen aynı. Ayrıca oyunda oyundaki top süresi 33 dakika olarak istatisktiklere geçse bile 7 dakika gibi az bir süreyle oyundaki tempoyu durduran halis özkahya, oyunda da çok fazla zamanda tempoya izin vermedi. Ayrıca duraklatma dakikalarında 2 dakika yerde kalan sivaslı oyuncuya rağmen yine az oynatan halis özkahya sivasspora verdiği penaltıda kamerala yansıyan skandal konuşması: Sivassporlu oyuncuların, "hocam nasıl görmezsin" sorusuna ise özkahya, "görmedim, ne yapacaktım, uyarı geldi, penaltınızı verdim" yanıtı verdi. "penaltıyı görmedim" cümlesi, kameralara yansıdı. Şaibeli lig devam ediyor.

Penaltının doğru olduğunu düşünüyorum, arkadan bakınca bir şey yok gibi gözüküyor ama kale tarafındaki kameradan bakınca Altay'ın kolu Pedro Henrique'nin beline çarpıyor. Düşürmeyecek bir hareket olabilir ama penaltı bence. Profilime bakıp da Galatasaraylı falan deme Fenerbahçeliyim.

Saygı duyarım, penaltı tartışma konusu yani gri bir pozisyon. Var gri pozisyonlarada devreye girmeye başlamış, ayrıca hakemde çok net görüyor.

Biz de Erzurumspor camiası olarak bu durumdan çok rahatsızız. Manisa FK kulübünün 590 günlük yenilmezlik serisini sonlandırdık fakat oyun içerisinde 1 kırmızı, bir sürü sarı ve 2 penaltı pozisyonumuz verilmedi. Manisa FK futbolcusu Sadi Karaduman, oyuncumuz Eren Tozlu'yu boğazından sıkarak ve koltukaltından tutarak pozisyon dışı bıraktı, hakem oyunu bile durdurmadı.
Buyurun bu da ek olarak topla alakasız pozisyonda Manisa FK'nın Orgill denen oyuncusunun Mustafa Akbaş'a "attığı kafa" sonucu kartsız biten pozisyondan sonra Mustafa Akbaş'ın durumu;

Dosya Ekleri

• erentoz.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 58
  • mustafaakb.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 51

Hiç sorma, günümüzde TRT spor hedef Süper Lig programı dışında adam akıllı TFF 1. lig konuşulduğu yok. Geçen sezonda şampiyon olan takımların maçlarında bile çok büyük hatalar vardı. Adanademirspor'un balıkesirspor karşısında yediği 1-1 golün ofsayt verilmesi her ne kadar adanalı olsam da. Ve samsunspor balıkesirspor'u 1-0 yense bile balıkesirsporun attığı gol ofsayt olmasa bile ofsayt sayılması gibi. Geçen sezon şampiyonluk yarışında bayağı hatalar yapıldı. O yüzden TFF 1.lig hakemleri üzerinde baskı olmadığı için daha da rahat yönetiyorlar, ve çok sayıda hata ortaya çıkıyor.

İlk pozisyonda 6-7 saniye Eren Tozlu'yu boğazından ve koltukaltından tutup çekiştirdi. Çok itiraz ettik fakat maalesef sonuç yok. Geçti pozisyon, olan bizim penaltımıza oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…