Isaac cofie Berisha'nın yüzüne dirsek atıyor, kart çıkmıyor. Altay müdahaleyi yapmadan pedro henrique kendini yere bırakıyor. Hakem pozisyona yakın ve doğru olanı görüyor, var skandal şekilde çağırıyor. Hakemde akılalmazsızın kararını değiştiriyor. Bünyamin hocama teşekkür ediyorum saygılı ve objektif yorum yaptığı için. Ayrıca Trabzonspor-sivasspor maçında 70. dakikada verilen ve sivasspora umut veren penaltıyla, bu maçtaki penaltı hemen hemen aynı. Ayrıca oyunda oyundaki top süresi 33 dakika olarak istatisktiklere geçse bile 7 dakika gibi az bir süreyle oyundaki tempoyu durduran halis özkahya, oyunda da çok fazla zamanda tempoya izin vermedi. Ayrıca duraklatma dakikalarında 2 dakika yerde kalan sivaslı oyuncuya rağmen yine az oynatan halis özkahya sivasspora verdiği penaltıda kamerala yansıyan skandal konuşması: Sivassporlu oyuncuların, "hocam nasıl görmezsin" sorusuna ise özkahya, "görmedim, ne yapacaktım, uyarı geldi, penaltınızı verdim" yanıtı verdi. "penaltıyı görmedim" cümlesi, kameralara yansıdı. Şaibeli lig devam ediyor.