Fenerbahçe'nin paylaşımı gündem oldu

eness24

Hectopat
Yer
Erzincan Refahiye <3
Daha fazla  
1650755621664.png

Sizce haklı mı? Maçı izlemediğim için yorum yapmayacağım ama Trabzonspor'un sonuna kadar hakkettiğini düşünüyorum.

Fenerbahçe yenmeye başladığında lig temize dönüyor, Trabzonspor kazandığında lig kirleniyor sözde. Hakemler gitti kazanamıyorsunuz diye düne kadar lafları vardı, Trabzonspor kazanınca hakem kolluyor diyorlar sözde. 2011'de şike yapan Fenerbahçe şike yaptınız diyor sözde, Çünkü; kendilerini iyi bildikleri için rakibini de öyle sanıyor. İkinciliğe bile şike yapan takımdır Fenerbahçe.

Koyu bir Beşiktaşlıyım. 1.5 ay öncesine kadar, herkes Trabzonspor'un hakkettiğini söylüyordu. Ne zaman ki puan farkı biraz eridi, fenerbahceliler ilginç bir şekilde umutlanmaya başladı:D bu cidden komik, ama uzun zamandır şampiyon olamamalarına veriyorum. Zaten lig biteli 15 hafta falan oluyor. Neyin tatavası bu? Hakemler çok hata yaptı, buna katılıyorum. Fakat zaten sezon boyunca rezalet bir futbol oynandı. Şimdi bir kaç maç kazandın diye, neyin algısını yapıyorsun ki:)

Bugün bir iftar yemeğine gitmiştik oradan izledim ve saçmalıktı. Trabzonspor oyuncusu kendi kendine yerde yuvarlandı hakem penaltı verdi. Trabzonspor oyuncusu Adanaspor oyuncusuna omuz attı adam takla attı hakem bir şey demedi. Trabzon'a verilen penaltının iki defa kullandırılması olayı da var. Millet çok gergin bu iş bizi aşar. Ne yalan söyleyeyim ben üzüldüm Fenerli olarak.

Fenerbahceliler ilginç bir şekilde umutlanmaya başladı:D Trabzonspor'un hakkettiğini söylüyordu.
Bunlar her sene umutlanıyor zaten. Ve diğer İstanbul takımları Trabzonspor 3. veya 4. olduğunda Trabzonspor'un hakkıydı, çok iyi genç yetiştiriyor, Trabzonspor'un hakkı yeniliyor derlerdi taa ki Trabzonspor şampiyonluğa oynayana kadar derlerdi. Şimdi gereksiz algı oluşturup 2011 kendi yaptıkları şikeyi örtbas ederek 2021/2022 sezonunu şike algısı çıkartma çabasındalar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da penaltı pozisyonu. Bence Galatasaray'lıyım bir futbolsever olarak bu pozisyon temiz.

Fenerbahçe yenmeye başladığında lig temize dönüyor, Trabzonspor kazandığında lig kirleniyor sözde. Hakemler gitti kazanamıyorsunuz diye düne kadar lafları vardı, Trabzonspor kazanınca hakem kolluyor diyorlar sözde. 2011'de şike yapan Fenerbahçe şike yaptınız diyor sözde, Çünkü; kendilerini iyi bildikleri için rakibini de öyle sanıyor. İkinciliğe bile şike yapan takımdır Fenerbahçe.
Kanka o şike diye ağzınıza yapışan laftan aklanalı çok oldu Fenerbahçe, her sene ligde bir takımı koruyor hakemler bu da bi gerçek. Lütfen biraz objektif olalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı