Discord linkini paylaşın, yarın katılacağım.Hocam sende o ışığı gördüm, bu gariplere yardım etsen sen edersin. Biz de o sahte HDMI kablo olaylarını tartışıyoruz.İstersen Discord grubuna gel senin yardımın çoook dokunur bize.
Ayrıca makaleyi yazan arkadaş şunu belirtmiş:
Currently, you can successfully passthrough the dGPU on a Win10 Guest but with some limitations due to a lack of proper hybrid-graphics setup.
Win 10 misafir sürümü ile işlemci içindeki gpu deaktif edilebiliyor ama hala bazı problemler var. Bu entry i izlemekte fayda var. İlerde kim bilir ne olur
Discord linkini paylaşın, yarın katılacağım.
Hocam klavye renkleri değişmiyor ama tasarımı çok hoş hatta MSI GL65 Leopard modelinin tasarım hakları satın alınıp oluşturulmuş zannımca. Bence çok hoş. Söyleyin hocam oyunları elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.Hocam demek istediğim 3 ay sonraki modellerde ekleme şansı olabilir mi? Yoksa komple sistemin mi değişmesi gerek? Şu an insanlar yazıyor ya o yüzden sordum.
Hocam açıkcası bu fiyat bandında bundan daha iyisi yok. O yüzden güzel bir seçenek. Klavye renkleri değişebiliyor mu? Bir de inceleme için sipariş oyun verebiliyor muyuz
Hocam şu ana kadar ; Death Stranding, Red Dead Redemption 2, Valorant, Lol,Smite ve Heroes&Generals oyunlarında özellikle ultra ayarlarda deniyorum. Görüntü gayet akıcı.Söyledikleriniz için teşekkür ederim. O zaman bu ürün düşünülebilir. Çünkü bu fiyat bandında böyle cihaz zor bulunur.
@Hyouka55 hocam 144'den daha düşük FPS aldığınızda kasma hissi oluyor mu?
Hocam şimdi iş farklı . Tamamen donanımsal ve yazılımsal diyemiyoruz. Ama ben ümitliyim.Ayrıca makaleyi yazan arkadaş şunu belirtmiş:
Currently, you can successfully passthrough the dGPU on a Win10 Guest but with some limitations due to a lack of proper hybrid-graphics setup.
Win 10 misafir sürümü ile işlemci içindeki gpu deaktif edilebiliyor ama hala bazı problemler var. Bu entry i izlemekte fayda var. İlerde kim bilir ne olur
Discord linkini paylaşın, yarın katılacağım.
Hocam Call Of Duty Warzone modunu ve Gta Online varsa görmek istiyorum. Özellikle GTA Online ne kadar sürede açılıyor. Bir de video, yayın benzeri bir şey yaptınız mı? Render süresi, yayın akıcılığı gibi şeyleri deneme fırsatınız varsa görmek isterim.Hocam klavye renkleri değişmiyor ama tasarımı çok hoş hatta MSI GL65 Leopard modelinin tasarım hakları satın alınıp oluşturulmuş zannımca. Bence çok hoş. Söyleyin hocam oyunları elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Hocam şu ana kadar ; Death Stranding, Red Dead Redemption 2, Valorant, Lol,Smite ve Heroes&Generals oyunlarında özellikle ultra ayarlarda deniyorum. Görüntü gayet akıcı.
Hocam şimdi iş farklı . Tamamen donanımsal ve yazılımsal diyemiyoruz. Ama ben ümitliyim.
Hocam makalede yazılımsal olduğu izlenimi veriyor çünkü bu yöntem ekran kartını VM içinde passthrough ile kullanabilmek için. Windows'u sanal makinede kullanmayacaksanız pek işe yaramaz galiba.Hocam şimdi iş farklı . Tamamen donanımsal ve yazılımsal diyemiyoruz. Ama ben ümitliyim.
hocam o oyunları indirmem uzun sürebilir.Hocam Call Of Duty Warzone modunu ve Gta Online varsa görmek istiyorum. Özellikle GTA Online ne kadar sürede açılıyor. Bir de video, yayın benzeri bir şey yaptınız mı? Render süresi, yayın akıcılığı gibi şeyleri deneme fırsatınız varsa görmek isterim.
Hocam bir de kamera performansını gösterebilir misiniz?
Hocam elinizde ne varsa artık. Ama kamera, CoD Warzone ve yayın konusunu çok merak ediyorum. Umarım imkanınız vardır.hocam o oyunları indirmem uzun sürebilir.
Merhaba aynı sorunu bende yaşamaktayım. 3 haftadır bilgisayarı kullanıyorum ve gayet memnunum fps dışındahocam o oyunları indirmem uzun sürebilir.
Kart kapağı yok hocam bende. Hocam dual channel fps değerine elbet etki ediyor ama maalesef optimus yüzünden kısılan değeri geri yerine getirecek kadar değil. Discord üzerinden ekleyebilir misiniz beni? ilbeyy#9267Merhaba aynı sorunu bende yaşamaktayım. 3 haftadır bilgisayarı kullanıyorum ve gayet memnunum fps dışındaOynadığım oyunların Fps değerleri aşağıdadır.
Far Cry 5 ultra ayarlarda önceden 72 Fps alırken monitörde 95 Fps'e çıktı. Assasin Creed Origin 55 den 66 Fps'e yükseldi. Wolfenstain Youngblood ultra ayarlarda RTX açık 80 Fps den 120 Fps'e yükseldi. Borderland 2 de 90 Fps'den 180 Fps e yükseldi ortalama. Bütün oyunlar en yüksek ayarda oynandı. Borderland hariç Bencmark testi yapıldı. Monitör de kullandığım zaman laptop olması gereken Fps değerlerine yükseliyor ama kendi ekranında bu derece fps değerlerini alamıyorum. Yabancı forumlarda araştırma yaptım Nvidia optimus kaynaklı olduğunu öğrendim ve burada teyit etmiş oldum ancak herhangi bir çözüm yolu bulamadım.
Ben bu bilgisayarı almadan önce PC hocasının inceleme videosunu izleyerek aldım ancak aldığım ürün farklı fps değeri veriyor. PChocası monitörden oynamıyor oyunları nasıl bizden yüksek fps değerleri veriyor biz o değerleri monitör ile sağlayabiliyoruz. Bu durum çok saçma geldi bana ve anlamış değilim. Sizce ne yapmak gerekiyor anladığım kadarıyla Optimus sorunu şuan çözülemez bilgisayarı iade etsek kabul edilebilir mi 3 hafta oldu benim bilemedim.
Ben kamera sürücüsünü falan bulamadım ayrıca FN tuşlarının bazıları çalışmıyor sanırım sürücü yüklemem gerekiyor. Bu sürücüleri nereden bulabilirim. Birde bana kart okuyucu kısmının kapağı gönderilmedi sizde var mı varsa eğer talep de bulunacağım.
PC Hocası videosu ile tek fark Ramler bende 16x1 var orada 8x2 var. Acaba ben bir 16 daha alıp dual channel yapsam arada ki fark sizce düzelir mi sanmıyorum ama aklımada bir şey gelmiyor.