Fenix Laptop GPU2 (onboard) kullanımını nasıl engellerim?

Hocam peki sizin kaybınızın %5 olmasının ve bizimkinin oyundan oyuna %200 olmasının sebebi nedir?
İşte onu bende anlayamadım. Garp olan da o zaten. Bilgisayarınızın markası ve özellikleri nedir? Ben bu yüksek FPS düşüşünü sadece Acer marka laptoplarda gördüm.

Mesela neden LOL'de ben 100 FPS alıyorum? :) Saçmalık sadece değil mi?
Gerçekten çok saçma bir durum. Diyecek bir şeyim yok bu konu hakkında. İnternette biraz araştırdım. İnsanlar bazı laptoplarda bu durumu giderebildiklerinden bahsetmiş ama unreal engine 4 kullanan oyunlarda problem yaşanıyormuş. Yapılışı da paylaşılmış ama hem uzun hem de çok bilgi isteyen bir olay. Ayrıca makale ve ingilizce. Yapılabilir ama fazlasıyla uğraşmak gerekir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denemeyin lütfen.

Gerçekten çok saçma bir durum. Diyecek bir şeyim yok bu konu hakkında. İnternette biraz araştırdım. İnsanlar bazı laptoplarda bu durumu giderebildiklerinden bahsetmiş ama unreal engine 4 kullanan oyunlarda problem yaşanıyormuş. Yapılışı da paylaşılmış ama hem uzun hem de çok bilgi isteyen bir olay. Ayrıca makale ve ingilizce. Yapılabilir ama fazlasıyla uğraşmak gerekir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denemeyin lütfen.

Çok teşekkürler, işe yarayacağından emin olsam yapardım.

Bende bu durum için ilerki zamanlarda yüksek sistem gereken oyunlarda monitöre bağlayıp oynayacağım laptopta lazım sonuçta.

Hocam aklıma takıldı sanırım yazılımsam bir müdahaleler de bulunuluyor. Böylelikle bir upgrade ile çözülemez mi?
İşte benimde ona aklım takıldı şuan. Hatta acaba sahte hdmi kablo ile monitör bağlanmış gibi gösterilse bu sorun ortadan kalkar mı? Yada windows içinden sahte ekran açsak?? Bilemedim ama araştırmaya devam, makale okumaya devam :D

İşte benimde ona aklım takıldı şuan. Hatta acaba sahte hdmi kablo ile monitör bağlanmış gibi gösterilse bu sorun ortadan kalkar mı? Yada windows içinden sahte ekran açsak?? Bilemedim ama araştırmaya devam, makale okumaya devam :D
Hocam sende o ışığı gördüm, bu gariplere yardım etsen sen edersin. Biz de o sahte HDMI kablo olaylarını tartışıyoruz. :) İstersen Discord grubuna gel senin yardımın çoook dokunur bize. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı