Fenix Laptop GPU2 (onboard) kullanımını nasıl engellerim?

Öyle kafana göre 7-13 FPS falan gibi bir tahminde bulunamazsın. Integrated GPU'nun fazla kullanılmasının sebebi tek kanallı RAM kullanman. Yani RAM darboğazı yaşıyorsun.

Öyle kafana göre 7-13 FPS falan gibi bir tahminde bulunamazsın. Integrated GPU'nun fazla kullanılmasının sebebi tek kanallı RAM kullanman. Yani RAM darboğazı yaşıyorsun.
cevabınız için teşekkürler. Yalnız bu işle uğraşan şuan aktif 30 küsür kullanıcılı dicord kanalı mevcut. Çift kanal RAM takanlarda mevcut. GPU2 kullanımı yine engelenemiyor. Bazı oyunlar bu fark çok değişken olabiliyor. Orada verdiğim tahmin sadece Death Stranding oyunu ile ilgili izlediğim referans videolarla ilgili bir tahmin. Bilmem anlatabildim mi?

Muxless bir laptopta integrated GPU kullanımı olmak zorunda diye biliyorum zaten. Ancak bu sorunu Dual Channel RAM kullanarak çözüme ulaştıran çok insan var.

Muxless bir laptopta integrated GPU kullanımı olmak zorunda diye biliyorum zaten. Ancak bu sorunu Dual Channel RAM kullanarak çözüme ulaştıran çok insan var.
Hocam deneyeceğim ileriki zamanlarda. Neticeyi paylaşacağım.
Hocam elinizde ne varsa artık. Ama kamera, CoD Warzone ve yayın konusunu çok merak ediyorum. Umarım imkanınız vardır.
Hocam önemli bir şeyi daha unuttum Şarj ömrü nasıl, kaç saatte doluyor?
Hocam Warzone'u indirdim fakat 30gb güncelleme gelmiş tekrar sonucu ve genel incelemeyi paylaşacağım.

Hocam deneyeceğim ileriki zamanlarda. Neticeyi paylaşacağım.

Hocam Warzone'u indirdim fakat 30gb güncelleme gelmiş tekrar sonucu ve genel incelemeyi paylaşacağım.
Bu Warzone'da ömrümüzü tüketti Hocam zaten ben alırsam Dual Channel alırım. Bu saatten sonra Single almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…