Fenixoyun güvenilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pupi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Fenixoyun kullanan var mı aranızda acaba? Güvenilir midir? Oyunları hesap olarak veriyorlarmış ama sonuçta orijinallerine göre çok daha ucuza geliyor. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Fenixoyun kullanan var mı aranızda acaba? Güvenilir midir? Oyunları hesap olarak veriyorlarmış ama sonuçta orijinallerine göre çok daha ucuza geliyor. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Bir hesaba 50 kişi giriyorsunuz kazanan satıcı. Korsandan bir farkı yok bunlara para vereceğinize korsan indirin.

Neden korsan indirenlerin parası olmuyor mu? Oyuna beş kuruş vermek istemeyenler var ve korsan her türlü etik değil.
Valla ben param yok diye korsan indiriyorum. Arkadaşın sorusuna gelecek olursak güvenilir olduğunu düşünmüyorum.

Vallahi ben param yok diye korsan indiriyorum. Arkadaşın sorusuna gelecek olursak güvenilir olduğunu düşünmüyorum.

Peki, senin paranın olmayıp korsan indirmen yasal diyorsun yani? Onun dışında ben objektif olarak dedim. Subjektif değil sen herkesi temsil etmiyorsun bu arkadaş da öyle.

Neden korsan indirenlerin parası olmuyor mu? Oyuna beş kuruş vermek istemeyenler var ve korsan her türlü etik değil.
Polemiğe girmek istemiyorum ama siz sanırım hayatı dört dörtlük yaşıyorsunuz. İnsanlara akıl vermek yerine biraz empati yapmayı deneyin.

Gereksiz pahalıya satıyorlar. Eğer forumda yasak değilse ben istediğin oyunun hesabını ücretsiz veririm.

Polemiğe girmek istemiyorum ama siz sanırım hayatı dört dörtlük yaşıyorsunuz. İnsanlara akıl vermek yerine biraz empati yapmayı deneyin.

Ben hayatı dört dörtlük yaşıyorum demedim. Sen bana empati yap, korsan paran yoksa yasaldır diyorsun. Polimiklik bir durum yok sana küfür edecek kadar bir şey de yapmadım sonuçta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı