Fenixoyun güvenilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ülkedeki insanların durumunu bildiğim için ve bende bu durumun içinde olduğum için eğer bir oyun yapımcısı olsam hiçbir şey hissetmezdim.

Herkes öyle hissetmiyor işte. Adam emeğinin karşılığını istiyor ve sen buna saygısızlık gösteriyorsun. Kimin parası olduğu çok da umurunda olduklarını düşünmüyorum oyun yapımcılarının. Siz böyle hissediyorsunuz diye her yapımcı öyle hissetmiyor işte. Adama saygısızlık oluyor dediğim gibi.

Ben beğenmesem bile alıyorum genelini. Korsan olarak AC Origins, AC odyses ve AC Valhalla bitirdim hiçbiri sarmadı ama ben gene de param olduğunda aldım ve bir daha oynadım hepsini.

Erkeklik göstergesi. 😄

Herkes öyle hissetmiyor işte. Adam emeğinin karşılığını istiyor ve sen buna saygısızlık gösteriyorsun. Kimin parası olduğu çok da umurunda olduklarını düşünmüyorum oyun yapımcılarının. Siz böyle hissediyorsunuz diye her yapımcı öyle hissetmiyor işte. Adama saygısızlık oluyor dediğim gibi.

Aslında ülkemizde fiyatlar pahalı olmasa oyun satışları rekor kırar. Önceden ülkede oyun fiyatları pahalı değildi ama oyunlara ilgi yoktu. Şimdi de oyun fiyatları çok pahalı ve oyunlara ilgi var.

Aslında ülkemizde fiyatlar pahalı olmasa oyun satışları rekor kırar. Önceden ülkede oyun fiyatları pahalı değildi ama oyunlara ilgi yoktu. Şimdi de oyun fiyatları çok pahalı ve oyunlara ilgi var.

Gayet de ilgi vardı bence. Oyunlar bir anda zamlanmadan da önce çok ilgi vardı. Ama o zamanki insanlar bile şu an 500TL olan oyunun 60TL iken 30TL olmasını bekliyordur herhalde. Yani parası olupta oyuna para verenler tabii ki var ama 5 kuruş vermeyenler de çok var. "alt tarafı oyun sadece. Buna mı para vereceğim?" diyip korsan indiriyorlar parası olanlar. Parası olmayanlar direkt zaten. 🫠

Korsan canavarıyım her şeyim korsan para vermem.

Merhaba,

Forumda sıklıkla fenixoyun.com güvenilir mi? Tarzında konu açılıyor. Öncelikle şunu belirtelim ki, satışlarımızda fatura kesmekteyiz. Yani güvenilir bir firmayız.

Müşterilerimizin paylaştığı düşünceler bizler adına çok önemli. Ürünler hesap olarak verilmektedir. Hesap bilgileri değişmiyor ve sadece offline ( hikaye ) modun da sorunsuzca oynayabiliyorsunuz.

Bu ürünlerin satışını yapan diğer sayfalar, bu ürünleri yurt dışı kaynaklı ve çalıntı olan hesapları size tedarik ediyorlar. Bu ürünlerde bu tür bir algı oluştuğu için değerli oyuncular bütün sayfaların bu şekilde satış yaptığını düşünüyor.

Ama biz diğer sayfaların aksine size verilen bütün hesaplar bizzat sitemiz tarafından oluşturulmuş ve sitemize ait olan hesaplar vermekteyiz. Bu yüzden herhangi bir sıkıntı yaşamıyorsunuz.

Konuya daha adımızı ilk defa duymuş ve önyargı ile yaklaşım yapan bazı kullanıcıları düzeltmek amacı ile açıklama ihtiyacı duyduk. Sağlıcakla kalın, iyi günler.

- FenixOyun

Değil. İade yapmıyorlar. İlk yapabileceklerini söyleyip beni almaya ikna etmişlerdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı