Lbs99229
Centipat
Rica ederim.Bilgilendirme için teşekkürler bu arada guzel olmus elinize sağlık.
Rica ederim.Bilgilendirme için teşekkürler bu arada guzel olmus elinize sağlık.
Aşağıya koyduğum siteden öğrenebilirsiniz.Antropoloji bilginizi hangi kaynaklarla ve nasıl arttırıyorsunuz?
Benim de ilgim var ama bu konuda hangi kaynaklardan yararlanacağımı bilmiyorum
Aşağıya koyduğum siteden öğrenebilirsiniz.
Birde humanphenotypes sitesi var. Merak ettiğin soru varsa cevaplayabilirim,tasnif vb,vb![]()
Základní rasové typy bílého plemene (europoidní): Evropa
Nordický typ (Die nordische Rasse) Vzrůst: vysoký Postava: atletická (respiratorní), široká ramena Končetiny: dlouhé ruce a nohy Pigmentace: světle bílá Nos: úzký, vysoký, rovný Rty: tenké Vlasy: s…rasovetypy.wordpress.com
Birkaç tane fenotip haritası yaptım. Kullanmak isteyen kullanabilir. Antropoloji hakkında sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz. Fenotipini merak ettiğiniz kişileri sorabilirsiniz. (bu konuda o kadar da çok gelişmedim, o yüzden yanlışım olabilir.)
Eki Görüntüle 2593280
Fenotipler genotipin 30%unu belirler istisnai durum olmazsa. Yorumlayabilirim ama yanlışım olabilir. Hala gelişmekteyim bu konuda. Mongoloid ve Afrika fenotiplerini tam bilmiyorum.Hocam bu nedir tam olarak. Ve fenotipini merak ettiğimiz kişileri size sorararsak bulur musunuz yani.
Fenotipler genotipin 30%unu belirler istisnai durum olmazsa. Yorumlayabilirim ama yanlışım olabilir. Hala gelişmekteyim bu konuda. Mongoloid ve Afrika fenotiplerini tam bilmiyorum.
Hocam kadın değilde erkek sorsanız daha iyi olur.Hocam mesela Dua Lipa'yı yorumlayabilir misiniz?
Hocam kadın değil de erkek sorsanız daha iyi olur.
Bence alpinid.
Bence alpinid.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.