ETS 2 otobüs modu kurup oynamak daha mantıklı.
Bence alınır çok beklentiniz olmasın sıradan bir otobüs oyunu.
Yaz indirimini bekleyin. Ek paketleri inceleyin hoşunuza giderse alın. DLC için bence ilk normal haritada deneyim edin oyunu. Eğer hoşunuza giderse grafikler, oynanış filan daha fazla zaman geçirmek için alırsınız.Hocam peki 116 liraya tüm otobüs paketleri alınır mı? Bir de map DLC'leri almam gerekir mi? Yaz indirimlerinde mapler düşebilir mi?
Yaz indirimini bekleyin. Ek paketleri inceleyin hoşunuza giderse alın. DLC için bence ilk normal haritada deneyim edin oyunu. Eğer hoşunuza giderse grafikler, oynanış filan daha fazla zaman geçirmek için alırsınız.
Hocam bilgisayarım iyi olmadığı ve öğrenci olduğum için çok bakma şansım olmuyor malum fiyatlar. Bu oyunları da Youtube'dan filan izliyorum. Şahsen önerebileceğim bir oyun yok, deneyim etme fırsatım olmadı. Yeni konu açarsanız arkadaşlar iyi öneriler yapabilirler.Peki hocam bu fiyatlara daha güzel önerebileceğin oyunlar var mı? Bence bu oyun fiyatına göre çok iyi ama optimizasyonunu falan bilmiyorum.
Peki hocam bu fiyatlara daha güzel önerebileceğin oyunlar var mı? Bence bu oyun fiyatına göre çok iyi ama optimizasyonunu falan bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.