Fernbus alınır mı?

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Fernbus Simulator almak istiyorum ama sizce alınır mı? Nasıldır optimizasyon sıkıntıları hala devam ediyor mu? Ayrıca ETS 2 ve ATS oynuyorum.

ETS 2 otobüs modu kurup oynamak daha mantıklı.

Hocam şimdi RX 6700 XT veya 3060 12 GB sistem alacağım. Yani ETS 2 seviyorum 400+ saatim var hem ama mekanikleri bilirsiniz çok gerçekçi gelmiyor bana, ne de olsa oyun tır üzerine yapılmış bir oyun. Bir de biraz para harcamak istiyorum yeni sisteme oyun alacağım sonuçta.

Hocam peki 116 liraya tüm otobüs paketleri alınır mı? Bir de map DLC'leri almam gerekir mi? Yaz indirimlerinde mapler düşebilir mi?
Yaz indirimini bekleyin. Ek paketleri inceleyin hoşunuza giderse alın. DLC için bence ilk normal haritada deneyim edin oyunu. Eğer hoşunuza giderse grafikler, oynanış filan daha fazla zaman geçirmek için alırsınız.

Yaz indirimini bekleyin. Ek paketleri inceleyin hoşunuza giderse alın. DLC için bence ilk normal haritada deneyim edin oyunu. Eğer hoşunuza giderse grafikler, oynanış filan daha fazla zaman geçirmek için alırsınız.

Peki hocam bu fiyatlara daha güzel önerebileceğin oyunlar var mı? Bence bu oyun fiyatına göre çok iyi ama optimizasyonunu falan bilmiyorum.

Peki hocam bu fiyatlara daha güzel önerebileceğin oyunlar var mı? Bence bu oyun fiyatına göre çok iyi ama optimizasyonunu falan bilmiyorum.
Hocam bilgisayarım iyi olmadığı ve öğrenci olduğum için çok bakma şansım olmuyor malum fiyatlar. Bu oyunları da Youtube'dan filan izliyorum. Şahsen önerebileceğim bir oyun yok, deneyim etme fırsatım olmadı. Yeni konu açarsanız arkadaşlar iyi öneriler yapabilirler.

Sistem iyiyse Fernbus alınabilir. Ben oynuyorum fakat 1650 laptopta FPS düşmesi vs. problemler yaşıyorum. Optimizasyonu kötü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı