Fernbus SIM vs Tourist Bus SIM vs Bus SIM 21 Next Stop

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Bu 3 oyun son günlerde dikkatimi çekiyor. Size göre hangileri daha iyi? Bunu teknik açılarıyla (nedenleriyle) açıklayabilirseniz yararlı olacaktır.

*Ek olarak fernbus ve tourist bus oyunlarının modları aynı paketler de satılıyor. O tür paketleri alabilmem için ise iki oyunu da almam gerekiyor sanırsam. Eğer öyleyse değer mi? (ETS 2 ve pek çok SIM ya da arcade tarzı oynanışa sahip, taşıt oyunları çok oynuyorum. O yüzden bu oyun türüne de yatkınım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu üzerinden çok zaman geçmiş ama yine de cevaplayayım belki başkasının işine yarar.

Bus Simulator 2021 de fizik namına hiç bir şey yok neredeyse, otobüs sürdüğünüzü anlamıyorsunuz, harita tasarımı bence güzel değil, oynanmaya değecek bir oyun değil bana göre.

Fernbus ve Tourist Bus Simulator DLC konusuna gelirsek her iki oyunu almanıza gerek yok, oyunlardan birisine sahipken aldığınız DLC'ler iki oyun için de geçerli yani siz Fernbus için DLC aldığınızda o DLC Tourist Bus Simulator için de geçerli oluyor güzel bir şey.

Fizik olarak fernbus ve tourist bus simulatör birbirine çok yakın çünkü aynı motoru kullanıyorlar, her ikisi de hem fizik hem grafik olarak Bus Simulator 2021'e göre ciddi anlamda daha iyiler.
Fernbus da şehirler arası otobüs sürüyorsunuz, oyunun büyük bir kısmı otobanda ve şehirlerarası yollarda geçiyor, Tourist Bus Simulatör de ise bir adada tur şirketi işletiyorsunuz, fernbus'tan en büyük farkı Toursit Bus Simulator'ün kariyer modunun olması.

Şahsi görüşüm Tourist Bus Simulator'ü seçmek olurdu, öyle de yaptım zaten. Dar yollarda büyük bir otobüsü sürmek bence daha keyifli.

Sıkıntı değil, her zaman ekran başındayım :D Ben bu konudan sonra bir kaç haftada bir kaç tane video izleyerek karar kılmıştım. Bus Sim 21 Next Stop'tan zaten umudumu kestim ki şuan bile almayı da düşünmüyorum. Fernbus ve Tourist Bus Sim arasında da ben Fernbus'u seçtim. Lakin senin zevkinde baya iyi. Tourist Bus Sim adada geçtiği için geniş yollar yok otobanlar hiç yok. Lakin Fernbus şehirler arası değil ülkeler arası olması lazım değil mi? DLC isimleri ülke isimleriyle oluşuyor çünkü. Gerçi oyunun açıklamasında bile şehirler arası diyor ama ülkeler arası desek yanlış olmaz herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı